Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem bejelölni ismerősnek a volt kollégám aki nagyon tetszik. Mit csináljak?
Leírom nagyjából a helyzetet:
Körülbelül 3 hónapja hogy nem vagyunk kollégák, már ő, se én nem dolgozunk azon a munkahelyen.
Már akkor felfigyeltem rá, csak féltem kezdeményezni.
Viszont azóta is a fejemben van, és szeretném megismerni jobban.
Sajnos nem voltunk túl közeli viszonyban, személyesen nem beszéltünk sokat.
Ennek ellenére nem volt teljesen közömbös se, mert többször csipkelődött velem.
Például volt hogy elment mellettem és csettintett egyet az arcom elé, olyan is volt hogy mellém állt és úgy csinált mintha megütné a karom.(elég viccelődős stílusa van.)Volt hogy előre engedett a bejárati ajtónál utána meg rám zárta az ajtót(kizárt) majd nevetett.Azonban ezeket a dolgokat nem tudtam akkor mire vélni(még most sem), nem tudtam, hogy reagáljam le és csak zavarba jöttem.
Szóval nagyjából ilyen volt a viszonyunk és ezért sem tudom, hogy mennyire lenne őt "ciki" bejelölni amikor lehet már nem is emlékszik rám,(és sosem szoktam jelölgetni idegeneket) meg nem akarok nyomulós se lenni,viszont nagyon jó lenne vele felvenni a kapcsolatot.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!