Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen gyakori, hogy vki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakori, hogy vki fogadásból jön össze egy lánnyal? Hogy lehet ezt lányként észrevenni?

Figyelt kérdés
2018. jún. 1. 17:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem olyan gyakori dolog, ez inkább az amcsi filmekre jellemző. Felnőtt korban meg nem is létezik, max a tiniknél.

Ja, annyira rossz ember verynicegirl, hogy sorban fűzte a csajokat, aztán nemet mondott nekik, mielőtt ágyba vitte őket. Attól, hogy valaki kamus és egész nap az oldalon lóg, még nem lesz különösebben rossz ember, csak 25. a toplistán.

2018. jún. 1. 18:27
 12/14 iamaveryniceguy ***** válasza:

A lányok a rossz fiúkat szeretik, nem a rossz embereket. Ezért írtam, amit írtam.

Amikor pedig megkérdezik, hogy miért mondom magam rossz embernek, akkor pedig példákkal próbálom bemutatni nekik, ahogy most neked is.

Egy normális ismerkedésnél elmondanám az előző két történetemet. Amennyiben elfogadja, hogy ezekkel már felhagytam, akkor jöhet az, ami nem fog elmúlni soha.

Tekintsük a következő szitukat (mind megtörtént):

Ülök a buszon, majd a valaki mögöttem elkezdi motyogni, hogy "milyen büdös bunkó, hogy nem adja át a helyét, pedig itt állok terhesen".

Odafordulok és "Hatalmas erény felcsináltatni magadat, de sajnos ész nem jár mellé. Ha nem mögöttem állnál, akkor átadtam volna magamtól a helyem, de hátul nincs szemem. Legközelebb pedig szépen kérj meg és akkor is átadom, most viszont cseszheted. Szegény gyereknek megint egy id_óta az anyja."

Beálltam 2 középiskolába oktatni 1-1 évet (tehát két intézményben voltam, egymást váltották, így volt előre megbeszélve a vezetőkkel) programozást. Az egyik agyhalott kolléganőm a tipikus szembe kedves, hátulról pedig f_szfej.

Konkrét eset: a titkárságon megdicsérte a titkárnő ruháját, hogy milyen szépen öltözött aznap, majd lement. Én is utána mentem és hallgattam, ahogy a tanáriban szidta a kollégáknak a titkárnőt, hogy 'milyen k_rvásan öltözött ma is'.

Én mivel jóban voltam a titkárnőkkel, ezért személyes ügynek éreztem a helyzetet.

Kis idő elteltével annyi ilyen dolog volt, hogy gondoltam ideje helyre tenni a nőt.

A saját osztálya előtt számon kértem úgy, hogy mindenki tisztán hallja. Ez természetesen nem tetszett neki, mire elmentünk az igazgatóiba. Ott hápogott össze vissza. A beszélgetés 20 perc sem volt, de ezalatt az idő alatt állított egy 'A' dolgot, majd hirtelen helyette a 'B'-t állította. Önmagát cáfolta meg 20 percen belül. Persze ez minden értelmes embernek feltűnt és én fel is hoztam neki.

A ny_morékja elkezdett sírni, mint utolsó mentsvár. Az igazgatóság meg elkezdte őt sajnálni, majd megkértek, hogy kérjek bocsánatot és öleljük meg egymást. Én felálltam és elbúcsúztam azzal, hogy "Nincs az az isten, hogy én bármi pozitívat is mondjak egy ilyen embernek. Ölelgesse majd meg a másik agyhalott munkatársa, aki szintén olyan kétszínű alak...".

Nem szeretem az ostoba embereket. Ezt pedig meg is mondom nekik. Vannak szituációk, amikor egy ember előadja a nagy valakit. Legutóbb pl egyetemen esett meg. Én pedig jártas voltam az adott témában, amiben ő elkezdett kamuzni. Semmi közöm nem volt a csávóhoz, de úgy éreztem, hogy ideje felnyitni a szemét arra, hogy ezt nem kellene. Kicsit megalázó lehetett neki egy 30 fős csoportban végighallgatnia a valóságot, de nem igazán hatott meg.

Nem tudom sajnálni azokat az embereket, akik a saját butaságuk miatt élnek olyan helyzetben, amilyenben. Az itteni sírós emberek történetei sem hatnak meg, mert a legtöbbjük életképtelen. Ahogy apám mondaná, aki h_lye, haljon meg.

A kéregető embereket is elküldöm a p_csába az utcán, mert nem véletlenül kerültek oda.

A börtönviseltekkel szemben is más a nézetem, mint a legtöbbeknek. Egyfajta texasi állásponton vagyok. Akire rábizonyították 100%-ig, hogy embert ölt - erőszakolt...ilyesmi, azt bizony én elaltatnám örökre. Ne pazarolja a normális emberek pénzét, mert sok forintba van naponta egy ilyen hulladék életben tartása.

Azt sem tudom elfogadni, hogy pl külföldön miért alapvető joga egy gyilkosnak az internet elérés. Mi az, hogy egy kisgyerekeket erőszakoló és meggyilkoló ember beperelhette a dán hatóságokat, majd nyert is, miszerint a cellája emberhez nem méltóan kicsi.

Mindent nyugodt szívvel küldeném át a túlvilágra, ne fertőzze a társadalmi normák közé beilleszkedő embereket.

stb stb stb

Remélem érted.

2018. jún. 1. 18:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyértelműen mindenkinek más tartalom van "rossz" ember kifejezés mögött.

A te szemléleted szerint Én is rossz ember vagyok.

Mások szerint furcsa/érdekes.(kinek pozitív módon,kinek nem)

Viszont az Én szemléletem szerint ezek a dolgok nem ebbe a kategóriába sorolhatóak, bár a kifejezés mód nem túl szépre sikerült egyes esetekben.

Durvább dologra számítottam.

Más kérdésem nincs, csak kíváncsi voltam a reakcióra.

2018. jún. 1. 19:01
 14/14 anonim ***** válasza:
65%
Egy bizonyos értelmi szint felett már nem jellemző, hogy ilyen fogadásokat kössön valaki. Gondolom ezért írta az első válaszoló is, hogy ez nem óvoda, ugyanis nagylelkűen feltételezte, hogy a kor előrehaladtával az embernek már van annyi esze, hogy felismerje, ebben semmi vicces, szórakoztató nincs.
2018. jún. 1. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!