Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok mit tegyek? 23/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit tegyek? 23/F

Figyelt kérdés

4év után bekövetkezett az, hogy a baratnőm 23/L közölte nem érzi azt a vágyat azt a lángot mint az elején az első években. Szexuális téren sem más téren meg csak egy jó barát effektus.(ezalatt nem azt értem, hogy nincs köztünk semmi hanem, hogy a vágy hianyzik)

Időt kért. Nem tudom, hogy ilyenkor mi a helyes mit kéne tennem. Nagyon ki van borulva sír ez azt jelenti, hogy még szeret ?

Keressem ne keressem? Ha nem keresem akkor azt gondolja betörődtem ? Ha keresem akkor meg az a baj?

Mit csináljak ????

#szerelem #szex barátnő
2018. máj. 29. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor az a legjobb ha nem keresed, igy rájöhet hogy hiányzol e neki vagy ilyesmi

Ha ugyerzi elmult a lang es keresed csak teher leszel

2018. máj. 29. 17:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Szeret, de már a számára elmúlt a láng; nem gondol úgy rád már, mint a szerelmére; meg egy szenvedélyesen vágyott férfira; elmúlt, kialudta a szerelem, de szeret, de nem szerelemmel; szerintem ez már nem visszahozható/ újjáéleszthető. Szeret téged, de csak szimpla barátként. Szimpátia van, de hogy te legyél a férje, az élete párja, azt már nem tudja elképzelni. Ez már elmúlt. Legyetek csak barátok, őrizzétek meg ezt a kapcsolatot barátságként; legyetek egymásnak, akire még számíthattok, de már szerintem ebből párkapcsolat/szerelem téren nem lesz semmi. Szeret de már nem szerelemmel.
2018. máj. 29. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
*Ja és ha időt kért, tartsd tiszteletben. De amúgy én el kezdeném talán már ezt a kapcsolatot lezárni magamban, nem reménykednék.
2018. máj. 29. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ebből már nem lesz semmi. Szerintem, már régóta rágódhat ezen, nagyon felgyűlt benne a feszültség, ezért sírt. Ha nyaggatod talán még egy időre magad mellett tarthatod, de igazi kapcsolat ebből már nem lesz.
2018. máj. 29. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha volt láng korábban, akkor elképzelhető, hogy fel lehet éleszteni újra, ha mindketten akarjátok, és szeretitek egymást.

Ilyenkor érdemes felidézni a régi szép emlékeket.

Ha már eleve nem volt semmi köztetek, de ezt csak most valljátok be magatoknak, akkor menthetetlen.

Nem lehet, hogy ez az "időt kér" azt jelenti, hogy bejött a képbe egy pasi, aki fellobbantott valamit, és ekkor szembesült azzal, hogy hát vele valami más, és annak a kibontakozásához kéri az időt?

2018. máj. 31. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!