Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is szoktak zavarni az utcán turbékoló, enyelgő szerelmes párok?
Engem csak azok zavarnak, akik kissé agresszívabbak. Tehát amikor vonatkabinban ülök és csak ők vannak, egymásra másznak "jaaaajjj ne máááár józsiiii" "ne itt" és petting. Ilyen többször volt. Vagy amikor buszon mellém állnak és úgy csókolóznak, hogy fellöknek, hangosan cuppogva. Engem ez azért zavar, mert nagyon látszik, hogy a külvilágnak szól és nem a boldogságról. Hogy zavarba akarják hozni az embereket.
A sima bújás, suttogás, kedveskedés nem zavar, sőt aranyosnak találtam a minap is egy párt, egy képregényt olvastak összebújva, nevetve.
Nem igazán izgat, hogy mások mit csinálnak körülettem. Egyrészt, mert nem érdekel, másrészt nem tartozik rám. Ha még útban sincsenek, akkor pláne nem zavar.
Ha útban vannak kikerülöm őket és kész.
Szerintem, ha az emberek többet foglalkoznának magukkal és kevesebbet mások dolgával, sokkal több boldogabb ember lenne.
Ha 2m-en belül majdnem k@félnek, akkor arra már odafigyelek, addig nézem őket, míg zavarba nem jönnek.
Lightosabb dolgok nem zavarnak, csinálják csak, mosolyogva elmegyek melletük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!