Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem vak? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem vak? :D

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömnek most lett új barátnője.

Megismertük a lányt, és ha van jégkirálynő, az ő. :D De komolyan. Meg is lepődtünk, mert nem ilyen karakterre számítottunk. De amúgy nagy forma, de borzasztóan nehéz eset.

Nem is értem, hogy tudta felszedni ezt a csajt, mikor abszolút megközelíthetetlen az egész lénye. Milyen csoda folytán tudta meghódítani? :D

Ő meg azt mondja róla, olyan kedves, mosolygós. Játékos. Hát ööö... Egyiket sem tapasztaltuk. :D

Mentünk, és tudjátok vannak ezek a hülye leszólítós hostessek, pl. "Szia, repültél már Wizzairrel?" Majdnem mindünkhoz odalépett a hostess ezzel a kérdéssel, de mikor az új barátnőhöz lépett, a csaj csak ránézett, meg sem szólalt, de a hostess már a nézésétől elharapta a mondatot "Szia, repül..." és elsomfordált. Ez amúgy vicces volt, én legalábbis szakadtam. És ezek után mondja a barátja, hogy dehogy jégkirálynő. :D Egy pillanatásától a hostess csajban ragadt a promóciós szövege.

De amúgy hogy miért mondom jégkirálynőnek? Folyton kihúzott háttal, felszegett állal van, mint valami úrinő, sosem indokol meg semmit amit mond, simán beszól, nem mutat érzéseket.

2018. máj. 29. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
A szerelem vak. De a házasság -vagy az idő- egy kiváló szemorvos. Ha nem illenek össze, akkor úgyis szét mennek.
2018. máj. 29. 11:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Más a párjával és más idegennel. Én is kedves vagyok általában, de tudok úgy nézni, hogy nem kapok szórólapot.

A férjem is ilyen. Szoktam mondani, hogy olyan, mint a komondor: idegenekkel morgós, bizalmatlan, néha agresszív, de a gyerekeket imádja és a tenyeremből eszik. ;)

Aki csak összefut vele egy rossz napján, az tuti azt hiszi, hogy valami nőverő állat. 😁

2018. máj. 29. 12:27
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Az semmi, de képzeld, még süket is! :D
2018. máj. 29. 12:35
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Rólam sokan hiszik, hogy bunkó vagyok, amiért nem bratyizok meg small talkozok idegenekkel. Gondolom ez is ilyen "jégkirálynő" dolog, egyszerűen csak kényelmetlenül érzem magam idegenek között és inkább csendben ülök, mert nem látom értelmét a tartalmatlan beszélgetéseknek. Nem tudok "jópofizni", nem játszom az agyam. Az érzelmeim nem igazán látszanak az arcomon, mert általános suliban annyit bántottak, hogy megszokássá vált, hogy nem mutatom ki őket. Ettől függetlenül a barátaimmal, családtagjaimmal, közelebbi ismerőseimmel szívesen beszélgetek bármikor, bármiről, közvetlen vagyok velük és előttük jobban kimutatom az érzelmeimet. Személyiségre sem vagyok egy fapna, értem a viccet, kedves vagyok és nyitott az új dolgokra és emberekre, még ha emellett viszonylag komoly is vagyok. Annyi a lényeg, hogy nem mindenki teregeti ki mindig a teljes személyiségét, főleg nem idegenek előtt.
2018. máj. 29. 14:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolatukhoz elég, ha csak a parjával szemben nem jégkirálynő.
2018. máj. 29. 14:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem pont, hogy a szerelem nem vak, mert általában a külső alapján alakul ki :D
2018. máj. 29. 15:00
 7/7 A kérdező kommentje:
#6 Jaaaaj... :D
2018. máj. 29. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!