Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Úgy érzem soha nem leszek a régi.. Két évvel ezelőtt megtört a bizalmam az első barátomban. Vége is lett.

Utána nem kerestem párt magamnak mert magamra figyeltem. Eltelt 8 hónap és egész jól éreztem magam mikor a mostani barátommal találkoztam.

Véletlen volt az egész és kapcsolat lett belőle.

A problémám az hogy gondjaim vannak a bizalommal. Nem azt mondom hogy nem bízom meg benne de mindig ott van bennem a mi van ha..

Régen nagyon csajozós volt és igazából azt mondta hogy soha senkit nem vert át és nem csalt meg. Neki ez fontos alapelv magával szemben.

De mégis bennem van a félsz! Pedig nem ad rá okot.

Mit tehetnek, mi a baj velem? :(

2018. máj. 27. 22:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt magadban kell lerendezned. Fel kell dolgoznod a történteket. Én mindig azt mondtam magamnak, hogy aki nem tisztel annyira, hogy őszinte legyen velem, vagy elcsábul, azért nem kár. Persze ezekre nem lehet felkészülni, mert utólag derül ki mindig az igazság, de a női megérzésre sok esetben lehet hagyatkozni. De ha a párod nem ad rá okot, akkor próbálj meg bízni benne és ne félj az esetleges kudarctól.
2018. máj. 27. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!