Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány egy helyi moziban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány egy helyi moziban, többször szemeztünk már, de én nem tudom szabad e ilyesmit, mert sokat járok moziba. Beégnék nagyon?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam beszélgetek vele, mert hétköznaponként járok moziba, kisebb város és olyankor ember is alig van.

Munkámból kifolyólag elég sokat mozizok, nagyon megtetszett, maga a személyisége is.

Csak nem tudom, hogyha elmélyíteném a beszélgetést és mondjuk nem a terv szerint alakul, nem e lenne égő a későbbiekben?

Mert egy cinkes kis nyomi udvarlót aki vissza-visszajár senki sem lát szívesen igaz?

2018. máj. 18. 23:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér, ha meg nem látna szívesen utólag akkor mi van? Átnéztek egymáson és kész.
2018. máj. 18. 23:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Ebben igazad, bár nem vagyok az az átnézős fajta, tudom, hogy kell :)

Köszi a tanácsot, megpróbálom.

2018. máj. 18. 23:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha "cinkesnek" és "nyominak" tartod magad, hogy akarsz egy nőt lenyűgözni, lehengerelni? Így továbbra is marad a mozizás, pedig egy kis önbizalommal te lehetnél a saját romantikus történeted főhőse.
2018. máj. 18. 23:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem tartom, de volt már 1-1 eset amikor a hőslovag énemet gyakorlatilag porig rombolták olyan személyiségű lányok akiktől óvakodnom kellett volna.

De igazad van, össze kell kapnom magamat, lesz ami lesz.

2018. máj. 18. 23:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz azzal, hogy beégsz-e vagy sem, próbáld meg. Ha jó akarsz lenni a csajoknál, szerezz tapasztalatot.
2018. máj. 18. 23:57
 6/7 A kérdező kommentje:

Oké, megpróbálom.

Most már mindenképp.

2018. máj. 19. 00:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Főképp, hogy különösen tetszik, szőkés haj és szemüveges, pont az a ritka fajta lány, amelyeket mindig is kerestem eddigi életme során.
2018. máj. 19. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!