Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valaki írna róla, hogy milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki írna róla, hogy milyen az igaz szerelem?

Figyelt kérdés
Annyi negatív dolgot olvasok és tapasztalok a saját bőrömön, hogy fogalmam sincs milyen a boldog, kiegyensúlyozott, harmonikus párkapcsolat. Írnátok sikersztorikat, illetve ha esetleg te benne vagy egy ilyen jellegű erős kötelékben.
2018. máj. 14. 22:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg mást értünk az alatt, hogy "van párja". Az én értelmezésemben az, hogy pár hete, hónapja kavarnak egymással vagy néha összejárnak dugni, nem jelenti azt, hogy ők egy "pár". Maximum kúrópajtik. És a legtöbb korombelinek kúrópajtija(i) van(nak), nem párja.
2018. máj. 14. 23:06
 12/18 anonim ***** válasza:
28%

A szerelem:valamit kér és valamit ad cserébe

Pl:1000 ft ot kebabra es ad egy puszit

4000 ft ot telefontokra és ad egybpuszit

Kocsikulcsot és mondja hogy köszi

Más pasi farkát es mondja hogy" bocs már akartam mondani "

Igazi szerelem max 6 hónapig tart utána megszokás néha kis romantikával meg asztalnál fingással.

Szivem vagy egy kétezresed? Visszaadom!

:D

2018. máj. 14. 23:14
 13/18 anonim ***** válasza:
36%

Az vagy nekem, mint testnek a kenyér

s tavaszi zápor fűszere a földnek;

lelkem miattad örök harcban él,

mint a fösvény, kit pénze gondja öl meg;

csupa fény és boldogság büszke elmém,

majd fél: az idő ellop, eltemet;

csak az enyém légy, néha azt szeretném,

majd, hogy a világ lássa kincsemet;

arcod varázsa csordultig betölt

s egy pillantásodért is sorvadok;

nincs más, nem is akarok más gyönyört,

csak amit tőled kaptam s még kapok.

Koldus-szegény királyi gazdagon

részeg vagyok és mindig szomjazom.

2018. máj. 14. 23:55
 14/18 anonim ***** válasza:
47%

Hát az én sztorim nem igen sikersztorinak hívnám az elején, mégis végén minden összejött.

Mi gyakorlatilag a neten ismertük meg egymást, méghozzá egy youtube-er egyik streamjén. Kezdetben sokat hülyéskedtünk a közös falon, majd ez át ment privátba, na itt kezdődött az egész. Sztorizgattunk, ismerkedtünk. Aztán felvetettem egy találkát, én Pesten ő egészen messze tőlem, de nagyon kiváncsi voltam rá. Lementem hozzá, eléggé felcsigázta a fantáziámat a stílusa. Az első találkozókor (hát nem igen mondanám randinak), nagyon szimpatikus volt, le is feküdtünk aznap. Aztán megbeszéltük, hogy legyünk barátok, némi szexxel bolondítva. Ez tök frankó volt, pont mindkettőnk egy szakítás után volt nem sokkal, így nem is igényeltünk többet. Ezek után egyre többször jártunk össze, egyre több programot szerveztünk így ezáltal jobban megnyiltam számára, már-már nyitott könyv voltam neki. Na itt kezdödik az hogy ez több lesz, mint egy puszta szexkapcsolat. Rengeteget beszélgettünk, nevettünk... hogy egy idő után azt vettem magamon észre hogy nem érdekel más nő rajta kivül, nem csak szexuális értelemben. Mikor vele vagyok egyszerűen megszünik a világ körülötten, teljesen megfeledkezek mindenről és mindenkiről. Néhányszor olyan dialogust lenyomtunk telefonban is utolag belegondolva mit gondolhattak mások rolunk,milyen beteg állatok vagyunk, de akkor letojtam, bár most sem érdekelne, csupán vicces :D Mikor csupán a jelenlétével felvirágozza a pocsék vagy bármilyen napomat, vagy akár a hangjával esetleg a nevetésével, az egyszerűen csodálatos. Ő esetében sokszor sokkal többet ér egy hosszas ölelés, vagy az, hogy a karjaimban tartva elalszunk, és reggelve mellette ébredek, mint maga a kefélés, lelkileg sokkal kielégítőbb. Igaz még csak 2 éve vagyunk együtt mégis még mindig ugyanolyan hevességgel, intenzívitással vagyok oda érte meg most már biztosra állithatom,hogy ez forditva is igaz.

2018. máj. 15. 00:21
 15/18 anonim ***** válasza:
47%

Tökéletes kapcsolat, ahol nincsenek gondok és mindig minden jól működik nem létezik. Viszont számomra az igaz szerelem az, amit a nagybátyám és felesége közt látok. Átlagos hétköznapi emberek, ők sem tökéletesek, de mégis közel 40 éve élnek boldog házasságban. Ez nem azt jelenti, hogy nem voltak gondjaik vagy vitáik, mert de, ahogy mindenkinek, úgy nekik is voltak jobb és rosszabb időszakaik, ők is kerültek hullámvölgybe, de kitartottak és tartanak egymás mellett, a felmerülő próblémákat is mindig megoldották. De nem megszokásból vagy a család miatt vannak még együtt, vagy mert nem találnának mást, hanem mert még mindig szeretik egymást. Talán hihetetlen, de a mai napig úgy néznek egymásra vagy beszélnek egymással, mintha csak a kapcsolatuk elején lennének. A szüleim már közel sem élnek ennyire boldog házasságban, viszont talán amit a nagybátyám és a felesége közt látok, az lehet az igaz szerelem. Talán nem tökéletes a házasságuk, de igazi és a szeretet az alapja, és ez a lényeg.

Az ilyen kapcsolatok/házasságok visszaadják az ember hitét a szerelemben. :)

2018. máj. 15. 00:26
 16/18 anonim ***** válasza:
65%
Miért van minden normális válasz lepontozva?
2018. máj. 15. 02:05
 17/18 anonim ***** válasza:
#15 Na ez az az 1000-ből 1 vagy 2, amiről beszélek. Csakhogy ez nekem inkább elveszi, mint visszaadja a hitemet. Mert az ilyesmi olyan ritka, hogy inkább a szabályt erősítő kivételként fogható fel.
2018. máj. 15. 06:41
 18/18 anonim ***** válasza:
73%

Minden kapcsolaton dolgozni kell, sokan ott követik el a hibát, hogy természetesnek veszik, hogy a másik ott van, elveszik a kapcsolatokból a romantikan, kedvesség stb. Egymás mellett élnek és nem egymással. Sokan félnek a magánytól és inkább egy rossz kapcsolatban maradnak, vagy feladják, hogy megtalálják a megfelelő embert. A szerelem nálam nem az első pillanatban kezdődik, amikor még minden szép és jó, hanem akkor kezdődik, amikor eltűnik a rózsaszín köd, de te még mindig szereted a másikat és elfogadod olyannak, amilyen.

Nekem ez inkább visszaadja a hitem, mert látom azt, hogy ha az ember dolgozik egy kapcsolaton, akkor annak megvan a gyümölcse.

2018. máj. 15. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!