Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alábbi idézetről?
En ket fele keppen ertelmeztem.
Pl: hogyha vagyat erzek egy ferfi irant akivel nem lehetek egyutt mert pl ferjnel vagyok, vagy o nos az felemeszt. De ha megtortenik, es teljesul ez a vagy pl szeretkezzunk, azt nem tudom gyonyorkent megelni mert undort es szégyent is erzek utana amiert megtortent.
A masik pedig hogy ha egyoldalu pl a szerelem, a vagyodas valaki irant az ugye mindig iszonyatosan fajdalmas, viszont ha beteljesul a szerelmetek, nem biztos hogy olyan lesz mint amilyenre gondoltal. Talan tul keves, talan nem mindent elsopro, talan mar nincs meg az az izgalma amit a beteljeseuletlen szerelmetekor ereztel.. Es ott alsz kellemetlenul es csalodottan.
Nekem tetszett ez az idézet.
tipikus lila bölcsészduma, amivel Rakovszky nyilván nyert vmilyen irodalmi plecsnit.
értelmezni nem tudom.
ha vágyunk valamire, és azt elérjük, mitől lenne csömörünk tőle?
annak örülni szoktunk.
Magyarul beteljesült, de nem tette oda magát egyikük sem, tehát tönkrement a kapcsolatuk.
Nekem egyébként ez a kedvencem:
„A várakozás ott csal meg, ahol legtöbbet ígér, s akkor sikerül, mikor a remény csüggedésbe hűl.”
A vágyak nem érnek semmit. A szükségleteink kielégítése az, ami éltet és boldoggá tesz.
Aki a vágyai után megy, az sosem lesz boldog, megcsömörlött annál inkább. Van benne igazság, egyet kell értenem Zsuzsával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!