Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek féltékeny vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés
Igazság szerint nincs szinte senkim, csak a barátnőm, de nem ez a lényeg. Régebben behívott a munkahelyére is, legyünk ott, amíg végez, de kitaláltam mindenféle indokot mostanában, ne kelljen menni, ha ott vagyok, szinte hozzám se szól. Percekig beszélget telefonon másokkal és sose mondja azt, hogy most nem ér rá, mert velem foglalkozik és nem munka ügyben beszélget. Amikor megbeszéljük, hogy ketten eszünk, mindig jönnek a kollégái, hogy menjünk már ide, meg oda és jönnek ők is. És nem mondja nekik sose, hogy most velem szeretne lenni. Akadt olyan is, hogy együtt dolgoztunk, hozzám se szólt szinte egész munka alatt, másokkal beszélgetett és ha mondom, hogy neekm ez rosszul esik nagyon, akkor annyi a válasza, hogy próbáljak meg embereket megismerni. De engem ezek az emberek nem érdekelnek.

2018. máj. 12. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen féltékenység az, ha nem akarsz másokkal lenni.
2018. máj. 12. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
Neked is kéne legalább egy barát. Nem jó az, ha csak a kedvesed az egyetlen, akivel időt tölthetsz.
2018. máj. 12. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baj sincs azzal, hogy te nem szeretnél másokkal lenni, ha neked így jó, ha te pár nélkül is így érzed jól magad.

A barátnődnek ezt el kellene fogadnia, illetve figyelnie arra, hogy ha behív téged hogy TI legyetek együtt, akkor veled foglalkozzon, nekem is rosszul esne, ha a párom áthív, és csak ülök és nézek ki a fejemből, mert ő bármi egyebet csinál.

Ha pedig szeretné, ha néha társaságban is legyetek, mert ő így is szeretne lenni, akkor azt beszélje meg veled, kössetek kompromisszumot, hogy havi 2x elmentek a kollégáival egy kicsit vagy valami, mert ez így írtó irritáló, hogy kvázi egy szó nélkül ráderőlteti.

Én a helyedben mindenképpen megbeszélném ezt vele.

2018. máj. 12. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:

3-as nagyon jól leírta,en is hasonlóan fogalmaznám meg.

Átérzem a helyzeted,mert egy kissé zárkózott és nem túl társasági ember vagyok jómagam is.

Egy ideig a párom (férfi) is csinált hasonlót,hogy "megszervezte" a barátkozós esteket. Miután beszéltem vele erről ezt megértve abbahagyta és elfogadta,hogy én ilyen vagyok. Javaslom te is tedd ezt!

2018. máj. 12. 20:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz mindenkinek, köszönöm a válaszokat.
2018. máj. 13. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!