Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a sorsban?
Én egyáltalán nem erre céloztam ezzel, de nyugodtan forgasd ki a szavaimat. A te bajod, ha ennyire korlátolt vagy.
#12: A "kiforgattad a szavaim" szöveg nem gáz, de a tudománnyal jönni igen? Ez most komoly? :D
Nem, nem az én bajom, ha tisztában vagyok a tudomány álláspontjával az istenekkel kapcsolatban.
# 14/
Pont ez a lényeg, ennyit ér kb, ha hiszel benne.
Ennyi erővel lehetsz vallásos is, annak is ennyi a "haszna". - Van valami, amit nem értesz/félsz/vagy rajtad kívül esőnek vélsz, és jöhet a sors/isten hozzá.
Válaszolva is, a sorsban nem hiszek már régóta. Magamban hiszek, és magam is juttattam el eddig oda, ahova.
Ettől az érdekes és csodaszintű, ritka véletlenekkel kapcsolatos történeteket szeretem, pont ezért, mert a valószínűség szerint ezekre is van esély. De ez sem sors, hanem egy 1%-nyi esély, ami bekövetkezik valahol a világban.
Én azt mondom, ha valamit szeretnél, akkor tegyél érte. Tudod, van az a mondás, hogy "segíts magadon, isten is megsegít"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!