Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek a sorsban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a sorsban?

Figyelt kérdés
Ha igen, meséltek, miben nyilvánult eddig meg?!
2018. máj. 10. 21:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
76%
#10: Ha csába' a tudománnyal, akkor dobd ki a számítógéped, mert a tudománynak köszönhető. A tudomány se nem cáfolja, se nem igazolja bármiféle isten létezését. Az evolúció nem igazolja a létezését.
2018. máj. 10. 21:53
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

Én egyáltalán nem erre céloztam ezzel, de nyugodtan forgasd ki a szavaimat. A te bajod, ha ennyire korlátolt vagy.

2018. máj. 10. 21:55
 13/24 anonim ***** válasza:
76%

#12: A "kiforgattad a szavaim" szöveg nem gáz, de a tudománnyal jönni igen? Ez most komoly? :D

Nem, nem az én bajom, ha tisztában vagyok a tudomány álláspontjával az istenekkel kapcsolatban.

2018. máj. 10. 21:57
 14/24 anonim ***** válasza:
Èn azt szoktam mondani, hogy ennek így kellett lennie, hiszen így lett, tehàt màs opció nem volt:D így kicsit könnyebb elfogadni a dolgokat. A sorsban hinni is azert jo, mert lehet, hogy baromsag, de picit megnyugtat, es ez a lenyeg:D
2018. máj. 10. 21:58
 15/24 anonim ***** válasza:

# 14/

Pont ez a lényeg, ennyit ér kb, ha hiszel benne.

Ennyi erővel lehetsz vallásos is, annak is ennyi a "haszna". - Van valami, amit nem értesz/félsz/vagy rajtad kívül esőnek vélsz, és jöhet a sors/isten hozzá.

Válaszolva is, a sorsban nem hiszek már régóta. Magamban hiszek, és magam is juttattam el eddig oda, ahova.

Ettől az érdekes és csodaszintű, ritka véletlenekkel kapcsolatos történeteket szeretem, pont ezért, mert a valószínűség szerint ezekre is van esély. De ez sem sors, hanem egy 1%-nyi esély, ami bekövetkezik valahol a világban.

Én azt mondom, ha valamit szeretnél, akkor tegyél érte. Tudod, van az a mondás, hogy "segíts magadon, isten is megsegít"...

2018. máj. 10. 22:28
 16/24 anonim ***** válasza:
62%
soros
2018. máj. 10. 22:34
 17/24 anonim ***** válasza:
62%
terv
2018. máj. 10. 22:35
 18/24 anonim ***** válasza:
46%
én ebben hiszek
2018. máj. 10. 22:35
 19/24 anonim ***** válasza:
A tudomány nem más, mint egy eszköz, amivel leírjuk a valóságot, amiben élünk. Hülyeség az eszköznek több jelentőséget tulajdonítani, mint magának a valóságnak, amit leírunk vele.
2018. máj. 10. 22:44
 20/24 anonim ***** válasza:
Szerelem tekintetében nem, máős esetben igen.
2018. máj. 10. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!