Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a sorsban?
Én abban hiszek, hogy az enjoy the silence egy rohadt jó szám. :D De kinek mi. ;)
Minden okkal történik, nincsenek véletlenek.
Arra gondoltam én is, amit a 7. írt.
Hogy minden okkal történik, véletlenek nem létezne. Ha valakivel együtt kell lenned, akkor azzal együtt is leszel.
Az a baj, hogy a "minden okkal történik" szöveget mindenre rálehet húzni, hogy a sors miatt. Ha szakít velem xy, akkor a sors azt akarta, hogy találjak mást? Nem, igazából az illető akarta, hogy ő találjon mást.
Depeche Mode tényleg jó! :D
"Nem látom hogy tudományosan mivel lenne alátámasztható a sors létezése."
Akkora baromságnak tartom, amikor valaki a tudománnyal jön. A tudomány 100 éve nem támasztotta alá a fekete lyukak létezését, mégis léteztek. Vagy még régebben azt, hogy a föld nem lapos. A tudomány szerintem nem cáfolja meg Istent, hanem igazolja. Ahogy az evolúció is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!