Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ebből lesz valami?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis István Balázs kérdése:

Szerintetek ebből lesz valami? 18/F

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal ő még csak 17 éves. Elmondta hogy nagyon kedvel és bír engem,léptem egyet előre tehát többet akartam. A lány mindig azt mondja,hogy "Majd meglátjuk." Szerintetek lesz ebből valami?
2018. máj. 10. 08:45
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
Ja, lesz. Szivatás.
2018. máj. 10. 09:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tudom...
2018. máj. 10. 09:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem.
2018. máj. 10. 09:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Majd meglátjuk. -> nem biztos benned, vagy van más is versenyben, vagy csak simán nem vagy az esete, de attól még nem akar elzavarni, mert bír.

Ill. lehet csak simán kéreti magát, valamivel több kéne neki, mert nekem ebből az jön le, hogy nem keltetted fel az érdeklődését.

20

2018. máj. 10. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!