Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiak külső alapján választanak? Hiába jönnek ki jól, ha nem jön be külsőleg, mert nem ilyen vékony, nem olyan segge vgy melle van, akkor offolják is a csajt?
Mindenkinek számít a külső. Kész. Pont.
Aki összejön olyan emberrel is, aki nem tetszik neki külsőleg, az nem csak saját magát, hanem a párját is átveri.
Mindenkit először a külső fog meg. Aztán jön az ismerkedés és ha nem illik összes a belső értékrendszerünk, akkor hiába néz ki tökéletesen, max dugogatni lesz jó.
Ilyennel pedig értelmes férfi nem megy bele kapcsolatba.
Nem értelmes pasassal pedig akarsz te kapcsolatot? Nem hiszem.
"...offoljátok is a csajt?" Igen, ha nem tetszik a külseje, akkor nem fogok vele ismerkedni, mert fölösleges. Sok nő tetszik külsőleg, de kevés fog meg belsőleg. Az elmúlt 13 évben komoly 7 kapcsolatom volt (fél év - 3 év közöttiek) és rajtuk kívül 4 lánnyal feküdtem még le, akik nem vonzottak másra. Egyik sem volt olyan, aki külsőleg ne tetszett volna.
Én elsőkörben a külsőt nézem,aztán csak a belső.
Mindkettő fontos de ha a külseje nem üti meg a mércét,akkor nem kell a csaj.
Férfi függő.
Valakinek az arc többet nyom a latba,valakinek a fej alatti,valakinek mind a kettő.
Akinek az arc a fontos és az neki megfelel,ebbe nem fog belekötni,ha valakinek ez a fontos,az fogja nézni,akinek meg mindkettő számít,az ez alapján is fog szelektálni.Ha kifejezetten jóképű,jó testű csávó,válogasson csak,bármikor talál fogára valót.
Nemtom, remélem azért nem mindenki ilyen kétbites, hogy tetszik vagy nem tetszik. A kérdés sem erről szól főleg, hanem arról, hogy ha 1-2 olyan dolog van az illetőn, ami nem annyira jön be, de mondjuk a többi igen, akkor mivan. Vagy ez egy ilyen nehezen felfogható dolog, hogy pl bejöhet valaki arcra, de alakra nem, netán fordítva?
Hogy válasz is legyen: szerintem a férfiak többsége nem ilyen kritikus, hogy 1-2 hiba miatt "offoljon", az a nők szokása, de elképesztő szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!