Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti bele tudnátok szeretni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti bele tudnátok szeretni a fogvatartótokba? (Stockholm-szindróma)

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a válaszok és a valóság nem feltétlenül fedik egymást, hiszen ez úgyis csak élesben derülne ki. De mégis kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok erről elméletben.
2018. máj. 2. 22:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22%
Aki tud a szindrómáról, az védve van ellene ha jól tudom, mert akkor nem tud kialakulni az öntudatlan védelmi mechanizmus az agyban.
2018. máj. 11. 18:43
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

Mostanában több regény dolgozta már fel ezt a témát. De abba senki nem gondol bele, hogy általában nem a jóképű férfiak, vagy a gyönyörű nők rabolnak el, és tartanak fogva másokat. Közben bántalmazzák, verik, megerőszakolják és megalázzák az áldozataikat. Nem olyan „lányregény-szerű” a helyzet, ahogyan például a könyvekben lefestik.

Gondolom, egyébként nagyban függ az ember jellemétől is, hogy mennyire erős érzelmileg, stabil lelkileg.

2018. máj. 27. 00:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Háát, nem tudom, abszolút szubmisszív beállítottságú vagyok, és úgy érzem jól magam, ha a kapcslatban, szexben dominálnak, elnyomnak. De úgy, hogy a másikat is ez izgatja és tudom, hogy szeret. Fogalmam sincs hogy reagálnék élesben erre, mert pl a nem megvalósítandó fantáziáim közt szerepel, hogy megerőszakolnak (úgy igazán, nem csupán szerepjáték, amikor én is akarom...kapcsolatban nem megvalósítható, mert ha letámad akit szeretek, bármilyen helyzetben kívánom, és az erőszak lényege az lenne, hogy nem akarom) szóval elméletben izgat a dolog, és akár bele tudnék szeretni a fogvatartómba, ha emberileg is vonz. de a valóságban remélhetőleg nem fog kiderülni, ez valóban így van-e :D
2018. máj. 27. 01:16
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Egy nagy darab 100 kilos kolompar cigobavketlem hogy bele szeretnel xddd de te tudod.. vagy egy 60 eves krapekbe aki eroszakol is kozben l.
2018. jún. 6. 21:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen, nyilván a valóság más, mint amit az ember elképzel.

Az ember ösztönösen védekezik azzal, hogy szeretni kezdi a másikat .

Natascha Kampusch-3096 nap

Igaz történet, pszichológiailag is elég jól megközelíti a témát, ha érdekel.

2018. jún. 7. 08:50
 16/16 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy ki tartana fogva.

Ha a szomszéd vonzó pasi, akkor igen, de ha egy random ismeretlen, számomra nem voznó, nyilván nem tudnék beleszeretni.

2018. nov. 28. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!