Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fél életnyi tartós boldogságér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél életnyi tartós boldogságért feláldoznád a fél életedet?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 28. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
36%

Nem, mert nincsen félévnyi boldogság.

Pillanatok vannak.

2018. ápr. 28. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
mivel most már szerintem letelt a fél életem, így a következő fél életemet feláldoznám igen...
2018. ápr. 28. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:
59%

Tegyük fel garancia van rá. Simán.

31/f

2018. ápr. 28. 18:20
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Nem, mert én boldog vagyok. Akkor is boldog vagyok, ha épp szomorú vagyok és valami nyomaszt. Mert tudod a boldogság nem egy érzés, hanem egyfajta tudás. A létnek a tudata. Az, hogy képes vagy megbecsülni, hogy létezhetsz, legyen akármilyen is az élethelyzeted, legyen akármilyen szörnyűségben is részed. A szörnyűség is hozzátartozik az élethez. Ha meglátod, hogy az életben minden érted van, még az ún. "rossz" dolgok is, akkor te se tudsz többé boldogtalan lenni. Ne hidd azt, hogy a pillanatnyi örömök és élvezetek jelentik a boldogságot, mert ez csak egy illúzió, amiben sok ember hisz. De attól még nem lesz valami igaz, hogy sok ember azt gondolja róla.
2018. ápr. 28. 18:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem áldoznám fel.

Dexter Clarknak igaza van, de én más okért nem áldoznám fel.

Ugye a boldogság egy értékes, értelmes cél, de maga az élet -fájdalmas tartalmaival, gyötrő minőségeivel- oly sok más cél elérésére alkalom és lehetőség. H boldog légy, az csak egy a sok lehetséges, szintén értékes és értelmes cél közül. Azok elérésére alkalmas az a fél élethossz, amit te boldogtalannak nevezel.

2018. ápr. 28. 20:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen feláldoznam
2018. ápr. 28. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:
59%

Na várjunk, számoljunk csak... ha feláldozom a fél életem egy fél életnyi (nem évnyi, lol) boldogságért, akkor az az eredeti egész életemre, vagy a már lecsökkentett életemre értendő? Tehát a fél életem boldog lesz, de az már eleve csak a fél, tehát összességében nézve csak a negyed életem lesz boldog.

Na meg mi van akkor, ha pont a beáldozott fele az életemnek lett volna a boldog (papíron megkaptam), vagy ha a már megtörtént fél életem lenne a boldogság, legalábbis ahhoz képest, amikor nem boldogság, olyan téren, mint a visszamenőleges törvény, avagy ha már úgyis tudja a rendszer, hogy mennyi a fél életem, akkor visszafele is tud számolni.

Jaj de bonyolult.

2018. ápr. 28. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem a boldogság nem egy elérendő cél, hanem maga az út, amin járunk.
2018. ápr. 28. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!