Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha emiatt fog el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha emiatt fog el hagyni?!

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok de a barátom már nem nagyon szeretjük egymást.. Most tervezzük az első szexet de azt mondta ha nem lesz vér és ki derül hogy mégsem vagyok szűz el hagy.. De én azt olvastam hogy nem minden esetben jár vérzéssel a szüzesség elvesztése ezért aggódom egy kicsit
2018. ápr. 28. 12:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%
Nem feltétlenül fogsz vérezni (Főleg, ha olyan sportot műveltél, amitől a hártya megszakadhatott.), ezt jobb, ha tudja. :D Olyan is van, hogy elsőre nem... Szerintem alattomos az ügy, lehet, hogy szüzekre hajt, nem? Mindenesetre üzenem neki, hogy foglalom az üstöt a pokolban számára. Félelemben tart ezzel téged. Azt is mondd el neki, amit fentebb írtam!
2018. ápr. 29. 11:34
 12/13 anonim ***** válasza:
55%
Hagyd el te és jobban jàrsz ha egy olyan pasival veszted el aki jobban szeret mint ez a párodnak nem nevezném idióta .
2018. ápr. 29. 12:52
 13/13 anonim ***** válasza:
elhagyott?
2021. okt. 5. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!