Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha emiatt fog el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha emiatt fog el hagyni?!

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok de a barátom már nem nagyon szeretjük egymást.. Most tervezzük az első szexet de azt mondta ha nem lesz vér és ki derül hogy mégsem vagyok szűz el hagy.. De én azt olvastam hogy nem minden esetben jár vérzéssel a szüzesség elvesztése ezért aggódom egy kicsit
2018. ápr. 28. 12:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Jól olvastad, mondjuk ezt a barátodnak is illene tudni. Vámpír ő, hogy ennyire akarja a vért? :D
2018. ápr. 28. 12:40
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Hagyd el te! Most!
2018. ápr. 28. 12:41
 3/13 A kérdező kommentje:
Ezt neki is elmondtam de nem érdekli.. Elhagyni semmi képpen sem fogom
2018. ápr. 28. 12:44
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Mindenki nyugodjon meg, a kérdező csak egy troll. :)
2018. ápr. 28. 12:44
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Ez tényleg trollkodás. Ha valaki valóban ennyire hülye lenne, már rég meghalt volna, mert elfelejt levegőt venni.
2018. ápr. 28. 12:45
 6/13 anonim ***** válasza:
79%

Ha nem hagyod el, akkor úgy kell neked! Más nincs. Mit lehet erre mondani?

Nyilván troll amúgy.

2018. ápr. 28. 12:46
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Mondd neki, hogy majd jól orrba vered és akkor biztosan lesz vér.
2018. ápr. 28. 12:46
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Nekem sem volt vér az elsőnél. Ilyenkor hálát adok az égnek, hogy nekem normális párom van. Ha ezzel jött volna, mint a te barátod, biztos nem vele veszem el a szüzességem.
2018. ápr. 28. 12:49
 9/13 anonim ***** válasza:
87%

"Ezt neki is elmondtam de nem érdekli.. Elhagyni semmi képpen sem fogom"

Remélem tényleg csak troll vagy. Máskülönben a saját nemedre hozol szégyent, és csak rontod az egyébként sem igazán jó hírüket.

2018. ápr. 28. 12:49
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem trolkodok ez egy valós kérdés. De nem kérek a rosszindulatú emberek tanácsaiból
2018. ápr. 28. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!