Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20 éves a párom és már babát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves a párom és már babát szeretne. Ez természetes egy 20 évesnél?

Figyelt kérdés

Én idősebb vagyok pár évvel, ő még csak 20.

Boldogok vagyunk és jó lenne tényleg egy baba. Egy pár év múlva...jelenleg ő még tanul én meg karriert építek.

Mennyire normális h egy 20éves srác ilyesmire vágyik? Amúgy komolyabb a kortársainál.

Huszonéves srácok válaszoljatok!

2018. ápr. 25. 00:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
10: miért ne tervezhetné ezt egy fiatal ésszel? Attól még, hogy te nem tartasz itt, más tarthat.
2018. ápr. 25. 17:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy egy 20 évesnek van saját lakása, kedvező keresete és megfelelő érettsége egy gyerekhez. Persze kivételek mindig vannak, de döntő többségben a 20 éves fiúk nem alkalmasak még rá, szerintem azt se tudja mit szeretne vállalni.
2018. ápr. 25. 18:05
 13/13 A kérdező kommentje:

Nekem nem a pénz, a lakás meg stb lenne a gondom. Az a legkevesebb, mindketten dolgozunk is, szülők is támogatnának. De hát honnan tudhatná h mire vállalkozik. Azért egy gyerekkel az első egy évben nem olyan egyszerű, áldozatokat követel. Tőle is, mert nem csak én leszek a gyerekkel. Ő szerintem csak a jó dolgokat látja. Hogy kirándulunk együtt, megyünk ide oda, szóval a családi programokat, amikre nagyon vágyik. Azrr hogy a gyereknek bölcsit kell keresni, ha sír este felkelni meg ilyeneket...arra sztem nincs felkészülve.

Szóval majd 2-3 év múlva

2018. ápr. 25. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!