Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves a párom és már babát szeretne. Ez természetes egy 20 évesnél?
Én idősebb vagyok pár évvel, ő még csak 20.
Boldogok vagyunk és jó lenne tényleg egy baba. Egy pár év múlva...jelenleg ő még tanul én meg karriert építek.
Mennyire normális h egy 20éves srác ilyesmire vágyik? Amúgy komolyabb a kortársainál.
Huszonéves srácok válaszoljatok!

Nekem nem a pénz, a lakás meg stb lenne a gondom. Az a legkevesebb, mindketten dolgozunk is, szülők is támogatnának. De hát honnan tudhatná h mire vállalkozik. Azért egy gyerekkel az első egy évben nem olyan egyszerű, áldozatokat követel. Tőle is, mert nem csak én leszek a gyerekkel. Ő szerintem csak a jó dolgokat látja. Hogy kirándulunk együtt, megyünk ide oda, szóval a családi programokat, amikre nagyon vágyik. Azrr hogy a gyereknek bölcsit kell keresni, ha sír este felkelni meg ilyeneket...arra sztem nincs felkészülve.
Szóval majd 2-3 év múlva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!