Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak úgy élvezem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak úgy élvezem a szexet, ha szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, volt 3évig barátom.

Vele jó volt, azóta próbálkoztam másokat megszeretni stb.. volt ketto sraccal szex is de annyira rossz volt,hogy inkabb ugy dontottem hogy nem fogok lefekudni senkivel sem addig amig nem leszek szerelmes bele. Nem az volt rossz ahogy csinaltak hanem hogy ereztem hogy nem szeretem stb.. Mas lanyokat ez miert nem zavar vagy normalis ez?

2018. ápr. 24. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen normális dolog és ilyen a jellemed. Én is ilyen vagyok, én szerelemből tudom igazán élvezni a szexet nekem ez a legmélyebb érzelmek kifejezése, hisz ezzel koronázódik meg és teljesedhet ki a szerelem mikor testileg is eggyé váltok.

23/F

2018. ápr. 24. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem mezei ösztönlény vagy, hanem érző lélek. Jól teszed így! Ez a normális, de a ritka megközelítés. A többiek megoldása az elterjedtebb, de ez ne tévesszen meg.
2018. ápr. 24. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért, mert akibe nem vagy szerelmes, vagy nem rég óta ismered, azzal nem tudod magadat elengedni, nem olyan jó a kommunikáció, nem ismer eléggé, nem tudja hogy jó neked, nem tudod igazán kifejezni és lehet, hogy nem is annyira megfelelőek neked, meg bszkurál a gondolata annak is, hogy "tenemvagyolyanláááány", meg még jó néhány dolog lehet...
2018. ápr. 25. 02:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Kb. 35 éves koromig én is így gondoltam.Aztán belementem egy kalandba gondolván csak nem kéne szex nélkül élni, de elkönyveltem magamban hogy nár megpróbálom úgy se lesz jó.Nem így lett.Nagyon jó volt, másfél évig tartott ez a szexkapcsolat.Testileg tökéletes volt, lelkileg nagyon lehúzott.Nem bántam meg de ma már tudom, hogy a szex lehet kizárólag csak testiség, de azt is tudom hogy ez így nem nekem való.
2018. ápr. 25. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!