Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebből még lehet valami a jövőben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből még lehet valami a jövőben?

Figyelt kérdés

2 hónapja nagyon megtetszett egy srác, akivel jól elvoltunk, nevettünk, beszélgettünk, vicces, illetve komolyabb dolgokról is.

Nekem nagyon megtetszett, de mivel megy ki külföldre dolgozni, ezért igyekeztem nem mutatni.

Viszont legutóbb úgy éreztem, hogy muszáj őszintének lennem vele, ezért elmondtam neki, hogy nagyon tetszik,de csak annyival reagálta le, hogy most a külföldi munka a legfontosabb, nem akar kapcsolatot.

Nekem sokkal könnyebb a lelkemnek, hogy elmondtam, azóta nincs bennem az az mardosó érzés, hogy jajjj mennyire tetszik.

Azóta ugyanúgy viselkedik velem, szemezünk, mosolyogva néz, és nem értem.

Ha nem tetszenék neki, akkor nem csinálná, de elutasított, akkor miért?

Férfiak, kérlek, válaszoljatok.

24/N

2018. ápr. 18. 23:08
 1/3 anonim ***** válasza:
:-)
2018. ápr. 18. 23:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Talonban tart, plusz legyezgeti a hiúságát a vonzalmad, élvezi a helyzetet. Javaslom, próbálj meg túllépni rajta.
2018. ápr. 18. 23:19
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Nem valószínű, hogy lesz belőle valami. Úgy is mondhatnám, hogy nem lesz belőle semmi.

Ha ennyire viszket rá akkor mielőtt elutazik össze tudtok hozni pár szexuális kalandot, de ennél többet ne láss a dolgok mögé.

2018. ápr. 18. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!