Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nincsenek bennem érzelmek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincsenek bennem érzelmek? Mit ez ellen?

Figyelt kérdés

A két utolsó kapcsolatom nem végződött túl jól, nagyot csalódtam.

Azóta, max 2-3 alkalommal találkozok egy pasival,majd szakítok vele. Egyikben se érzem azt, h összeillenénk, bár gyakorlatilag esélyt se adok nekik, egyszerűen nem tudok megmaradni mellettük. Talán félek egy újabb kudarctól. Szeretnék megállapodni valaki mellett, de nem megy. Azt hiszem, képtelen vagyok már érzelmekre. Vagy félek az érzelmektől?? Szerintetek mit tehetek ellene?

Egyébként egy évvel ezelőttig, csak hosszú, több éves kapcsolataim voltak.

2018. ápr. 15. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Ugyan ebben a helyzetben vagyok mar 1 eve. Es nem tudom, hogy mi lehet ez. :( :/ en is ezeket jatszom el. Volt, hogy elso randin mar szakitottam is.

Ha valaki tudja mi ez, az igazan leirhatna nekem is.

2018. ápr. 15. 10:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Célzottan ismerkedsz, vagy csak jönnek a dolgok maguktól, és megpróbálod? Ha az előbbi, akkor lehet, hogy egy kicsit szüneteltetned kéne, és rendbetenni magad, a gondolataidat, az életedet, és foglalkozz teljesen mással.
2018. ápr. 15. 10:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

semmit.

és nem is értem, minek randizgatsz, vagy keresed a ffiak társaságát, ha ennyire ki vagy égve.

tartsál szünetet, szóljon az élet most legalább 1 évig másról.

majd helyrerázódsz.

de nem korrekt férfiakon kísérletezgetni, felültetni őket, randikra járkálni, mikor nem vagy jól.

2018. ápr. 15. 10:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem kísérletezgetni akarok és felültetni őket. Az a célom, h találják valakit hosszú távra.

Célzottan, szándékosan ismerkedem, de mindig ugyan azt érzem...h nem vesznek komolyan. Mielőtt megbántanak, szakítok is velük.

Lehet, tényleg egy kis szünetre van szükségem.

2018. ápr. 15. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem sem világos, hogy van kedved, lelkierőd két nagy csalódás után egyből, tudatosan ismerkedni, randizgatni.

Én ilyen esetben az időt magamra fordítottam, a saját testi-lelki regenerálódásomra, tudatosan egyedül voltam, egy évig, felépítettem magam.

Ennek így semmi értelme nincs, amit csinálsz, ilyen friss, rossz emlékekkel a hátad mögött nyilván nem fogsz tudni bízni senkiben, és ha a férfiak között, akikkel ismerkedsz, vannak tényleg jó emberek is, csak nekik okozol fájdalmat.

2018. ápr. 15. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!