Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van ez, hogy tudnám elfelejteni?
Sziasztok!
Mielőtt megismerkedtem a jelenlegi párommal volt egy fiú, akivel nagyon sokat beszélgettem, nagyon jól kijöttünk, de mégsem volt köztünk semmi sem a távolság és a munkája miatt.
9 hónapja vagyunk együtt párommal, minden a legnagyobb rendben van, szeretem őt, nagyon ragaszkodom hozzá főleg mivel első szerelem, de valahogy nem tudom elfelejteni azt a bizonyos másik fiut, sokszor eszembe jut, hogy mi lehet vele.. Hiaba nem lennék képes megcsalni a párom és ezzel neki fájdalmat okozni..
Kérlek segítsetek,nagyon zavar ez a dolog :(

mi szerintem ebben nem tudunk segíteni
majd az idő...

ez esetben lehet, h. mégsem a jelenlegi párodba vagy szerelmes.
mert ha szerelmes lennél, eszedbe sem jutna más.
keresd meg a másik fiúz, és írd meg neki, h. sokat gondolsz rá, de jelenleg kapcsolatban vagy, és ez betesz neked.
ha rendes, akkor segít neked ezen túllenni.

Altalaban az a tapasztalat hogy ezeket a mi lett volna ha tipusu kapcsolatokat valoban lejatsza az ember akkor csak kiabrandul az egeszböl.
Mindig addig szep csak mig a levegöben log a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!