Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitől van ez, hogy tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van ez, hogy tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mielőtt megismerkedtem a jelenlegi párommal volt egy fiú, akivel nagyon sokat beszélgettem, nagyon jól kijöttünk, de mégsem volt köztünk semmi sem a távolság és a munkája miatt.

9 hónapja vagyunk együtt párommal, minden a legnagyobb rendben van, szeretem őt, nagyon ragaszkodom hozzá főleg mivel első szerelem, de valahogy nem tudom elfelejteni azt a bizonyos másik fiut, sokszor eszembe jut, hogy mi lehet vele.. Hiaba nem lennék képes megcsalni a párom és ezzel neki fájdalmat okozni..

Kérlek segítsetek,nagyon zavar ez a dolog :(

2018. ápr. 9. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:

mi szerintem ebben nem tudunk segíteni

majd az idő...

2018. ápr. 9. 22:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a bizonyos idő majdnem egy év alatt nem oldotta meg a problémát..
2018. ápr. 9. 22:05
 3/8 anonim ***** válasza:

ez esetben lehet, h. mégsem a jelenlegi párodba vagy szerelmes.

mert ha szerelmes lennél, eszedbe sem jutna más.

keresd meg a másik fiúz, és írd meg neki, h. sokat gondolsz rá, de jelenleg kapcsolatban vagy, és ez betesz neked.

ha rendes, akkor segít neked ezen túllenni.

2018. ápr. 9. 22:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudja,hogy kapcsolatban élek,azóta egyszer beszéltünk. Tisztelettel van a páromra, nem közeledett és beszélgetésből sem szeretett volna konfliktust okozni.
2018. ápr. 9. 22:33
 5/8 A kérdező kommentje:
*beszélgetéssel
2018. ápr. 9. 22:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld kéz.:)
2018. ápr. 9. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint, minden ember életében van egy ilyen. Ez a jobbik eset. A rosszabbik amikor több ilyen jön. Ezek az emberek, egy úgymond, szuper masszív érzelmet gyújtanak, hoznak létre az emberben, ami sűrű es kiapadhatatlan, nem lehet elnyomni, sem felülbírálni saját magad logikus, szellemileg érett tudásával sem. Itt jön képbe egy másik ember, aki létrehoz benned egy másik, mégnagyobb szuper masszív érzelmet és ekkor roskad össze, szűnik meg az előző érzelem. Tehát ehhez kell egy másik ember, ami azt bizonyítja, hogy a jelenlegi csak egy sima osszeroskadni készülő csillag, amiből nem lesz fekete lyuk. Neked egy kvazár típúsú ember kell, aki elnyomja majd őt.
2018. ápr. 10. 00:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Altalaban az a tapasztalat hogy ezeket a mi lett volna ha tipusu kapcsolatokat valoban lejatsza az ember akkor csak kiabrandul az egeszböl.

Mindig addig szep csak mig a levegöben log a dolog

2019. júl. 24. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!