Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy csökkenstsem le a feszült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csökkenstsem le a feszültséget a barátnőmmel? Jogosan haragudtam rá? 20f

Figyelt kérdés
Barátnőmmel ma reggel kellett volna találkozzunk. Persze én tegnap későn este értem haza a munkából és ma hulla fáradtan korán felkeltem a barátnőm miatt. Hogy minden munkámat befejezzek itthon és hogy talizni tudjunk.Fél órával előtte mondta hogy hív ha felkészült. Eljött a pillanat és erre az utolsó percbe lemondta a talit. Tegnap este szintén lemondta valamiért. Ez engem nagyon felidegesített. Már csak azért is mert nagyon hiányzik. És azt mondta ma este tudunk talizni munkám után. Mondtam neki hogy oké most megbocsátom de ha többször előfordul nem fogom. Jogosan haragudtam rá szerintetek? És kicsit bűntudatom van mert kicsit nyers voltam hozzá. Mert egyébként az életemnél jobban szeretem. Igen fiatalabb tőlem, 16 éves de nagyon összeillünk. És nagyon félek hogy elveszítem mert amúgy már negyedszerre vagyunk együtt de ez most tökéletesen indult.
2018. ápr. 4. 12:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem is értem, mit keres egy 16 éves kislány egy komolynak szánt kapcsolatban? Semmi keresnivalója ott, a tinikor nem erre való.
2018. ápr. 4. 14:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Biztos anyukája megtiltotta, hogy elmenjen otthonról, mert rossz jegyet hozott, vagy kupit hagyott a szobájában. Amúgy a többieknek igazuk van. Felnőtt fejjel mit akarsz egy 16 évestől? (A teljesen nyilvánvaló mellett.) Nekem ez mindig olyan fura volt, már végzős gimisként is kiröhögtük azt a havert aki 14 evéssel kezdett, pedig az csak 4 év volt. Én megtudnám a pasiról akivel ismerkedek, hogy egy gyereklánnyal volt"komoly" kapcsolata, biztos nem tudnám komolyan venni utána. Azt, hogy negyedszerre szakítotok és jöttök össze újra azt már nem is kommentelem.

24L

2018. ápr. 5. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!