Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy ő az igazi? (több infó lent)
17 évesen ismerkedtem meg a párommal, 5. éve voltunk együtt amikor szakítottunk de úgy érzem ez egyikünk részéről sem végleges döntés. Közben megismerkedtem egy másik sráccal akivel elég jól alakulnak a dolgaink. Kedves, aranyos, sokat nevetünk együtt, azt hiszem kicsit bele is habarodtam de valahogy mégis úgy érzem, nemtudnék vele komolyabb kapcsolatban lenni, pedig tudom, hogy ő nagyon szeretné.
A párommal való szakítást én kezdeményeztem, mert úgy éreztem kezdett az egész megszokottá válni, azt hittem arra van szükségem, hogy még kicsit kiélvezzem, hogy fiatal vagyok és mások is erre bíztattak.
Mostanság viszont elkezdett az exem hiányozni, olyan üresnek érzem magam nélküle. Úgy érzem ha valami jó történik velem sem olyan jó mert nincs a közelemben és nemtudom vele megosztani. A szakítás után gondoltam hagyok magamnak egy kis időt, hogy szépen lassan elkezdek terveket szövögetni a jövőmmel kapcsolatban de ez sem megy, mert nélküle nemtudom mit is tudnék tervezni. A mai napig tudom, hogy bármi rossz történhet, ő mellettem van a szakítás ellenére is, és hogy vele bármilyen problémát megtudunk oldani.
Sokan azt mondták, hogy ez még gyerek szerelem, még fiatal vagyok, sokszor leszek még szerelmes és azt fogom hinni, hogy ő az igazi de valahogy én nem értek ezzel egyet.
Lehetséges, hogy valaki fiatalabb korában ismerje meg azt, akivel egész életében lenni akar? Szerintetek érdemes lenne újra kezdeni ezt a kapcsolatot?
Lehetséges, hogy valaki fiatalabb korában ismerje meg azt, akivel egész életében lenni akar?
lehet, de egyáltalán nem törvényszerű.
kutatások szerint, akik például a kamaszkori szerelmükhöz mennek hozzá, azok a házasságok, pláne ha fiatal korban köttettek, felbomlanak 30 körül.
mert egyik vagy mindkét fél azt érzi, nem élte ki magát, nem gyűjtött tapasztalatokat, dolgozik bennük a kíváncsiság, milyen lehet mással, plusz az érzelmek is kifulladnak, hiszen addigra már bő évtizedes vagy hosszabb párkapcsolat van mögöttük.
persze vannak, akik együtt vénülnek meg, de ez a ritkább.
Szerintetek érdemes lenne újra kezdeni ezt a kapcsolatot?
szerintem nem feltétlenül.
én sokkal inkább azt érzem a szövegedből, hogy magányos vagy, elveszett és üres.
de ez nem amiatt lehet csak, hogy nincs veled az exed, hanem, hogy nincsen körülötted szociális háló, nincsenek mély baráti kötelékeid, akik megtartanának, akik érzelmi támogatást nyújtanának, akikre úgy igazán számíthatnál.
a belső ürességet, céltalanságot, egzisztenciális sodródást, nem fogja egyértelműen és hosszú távon orvosolni az, ha felmelegíted a káposztát az exeddel.
mert nincs saját életed, tőle várod, hogy betöltse azt a vákuumot, amibe kerültél.
én a helyedben inkább önmagamon dolgoznék.
nem normális, hogy egy ilyen fiatal embernek nincsenek céljai, nincsenek barátai, nincs kivel beszélnie.
legyél önmagadban is boldog, adjál értelmet az életednek.
te jelenleg külső kontrollos személyiség vagy, aki szinte azt várja, hogy az exe mentse meg, adjon értelmet az életének, hozzon színt, meleget és vidámságit a sivár életébe.
de a saját életéért mindenki önmaga felel, és egy párkapcsolatot akkor érdemes el- vagy újrakezdeni, ha azért akarsz a másikkal lenni, mert szereted, mert te is tudsz adni neki, és nem azért, mert arra vársz, hogy megoldja az életedet.
Megnéztem otthonról s azt érzem, kevés eséllyel tudnátok igaziak lenni egymásnak.
Bennetek azt látom, hogy nehezen tudnátok megoldani. Nincs benne igazán hajlandósság.
Én nem néztem meg otthon a kristály gömbömben, csak van némi élettapasztalatom. Sztem, lehetséges, legalábbis a részedről. Vmikor kell az ilyen elszakadás, trauma, h rádöbbenjünk, mennyit is jelentett a másik. Te kezdeményezted, mert ellaposodott, úgy érezted, talán más mellett boldogabb leszel. És, nem ez történt...
Most már csak az a kérdés, h a párod, hogy élte meg a szakítást? Ő mit tanult belőle? Tudja-e veled újrakezdeni?
Ha, szerencsétek van, egy még mélyebb kapcsolatot kaptok.
Kívánom, hogy úgy legyen! :)
Amit az 1-es h.szóló írt, azt szóról szóra megválaszolnám magamnak, még hozzá könyörtelen őszinteséggel.
Ha, megvagy vele és még mindig úgy érzed ,h ő az igazi és nem csak visszamenekülés részedről, akkor próbálnám meg újra. Mert, lehet esélyetek, de csak ha szíved és az agyad egyértelműen azt mondja, h igen, vele kell megpróbálnom újra.
Csak okosan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!