Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típusú férfi a nyerőbb?
Arra a kérdésre keresem a választ ,hogy a nőknek melyik fajta férfi jön be jobban? A rosszfiús kinézetű akár macsó férfi vagy pedig a "kisfiús" arcú de minden más tekintetben férfias géneket hordozó egyed? Jó magam az utóbbi kategóriába tartozom 21 éves izmos testalkatú nagyjából 177 cm magas viszont kisfiús arcú férfi vagyok (és még a hangom is mély, férfias) . Sajnos ebből adódóan nem sokan néznek 18-19nél többnek és mindig megkaptam hogy aranyos vagyok , helyes vagyok de nem vagyok az esete. Sok előnyét nem vettem észre eme "adottságnak" és még a munkahelyemen is baba arcúnak hívtak amit szerintem mondanom sem kell nem épp a legjobb dícséretek közé tartozik.
Csakis NŐK válaszát várom .

Általánosságban nyilván nem tudom. Az én párom kisfiús arcú (19 éves, 16-nak tűnik, én 22 vagyok), magas (180 körül), sovány. Nekem ő nagyon bejön. És szerintem nem én vagyok az egyetlen a világon, akinek ez tetszik. :)
22N

Ez egyénenként változó.
Nekem speciel a férfiasabb arcú, markáns vonalakkal rendelkező férfiak jönnek be de tényleg mindenkinél más :)

Gondolom attól is függ, mit szeretne Veled a nő.
Szeretőnek rosszfiút választanék, tartós kapcsolatra jófiút.De a legjobb lenne, ha nem ennyire szélsőségesen, hanem összemosódva jelentkeznének a tulajdonságok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!