Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lefeküdtem vele első randin,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem vele első randin, vajon belém szerethet?

Figyelt kérdés
Igen tudom,könnyen adtam magam.De iszonyatosan kívántam..Ő is engem,bár hangsúlyozta,hogy csak én érdeklem.. Ma is keresett a tegnap éjszaka után.. Viszont többször a szex témáról ír. Belehabarodtam,vajon belém szerethet így is?

2018. márc. 18. 19:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Beléd is akár. Semmi sem biztos. Meg legrosszabb esetben is volt egy jó ejszakad egy férfival akit kívánsz. Így azért tulelheto valahogy nem?
2018. márc. 18. 21:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha tovàbbra is a szex a téma akkor ên nem élném bele magam kivàrnék .Ha ö is érez vmi màst iràntad akkor nem csak szex lessz a têma .
2018. márc. 18. 22:50
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

Igen kialakulhat.De ehhez úgy kell hozzáállnod, hogy elfogadod azt, hogy lehet nem lesz érzelem de addig is amig összejártok jól érzed mahad és ha vége nem zuhansz meg.

Mi is így kezdtük a párommal.

Semmire sincs garancia...ami szex nélkül indul komolynak vége lehet hamar és ami szexel indul abból is lehet komoly.

2018. márc. 19. 05:50
 14/14 anonim ***** válasza:
dobd ki
2018. márc. 19. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!