Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert szeretek bele ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert szeretek bele ennyire konnyen barkibe es kezdek el kotodni? N

Figyelt kérdés
2018. márc. 17. 17:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mert te ilyen vagy.
2018. márc. 17. 17:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Mert szeretetéhes vagy és ezáltal kapcsolatfüggővé válasz.
2018. márc. 17. 17:32
 3/11 October15 ***** válasza:
66%

Miért van az, hogy szökő évente 1x futok össze olyannal akihez tudok kötődni? Azért mert szarul vagyunk bekötve. :D Tessék beletörődni.

26F

2018. márc. 17. 17:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de beszéljünk 5 percet gyorsan :D
2018. márc. 17. 17:58
 5/11 anonim ***** válasza:

Rossz szülői kapcsolat, amit valahol másokban keresel, esetleg az első nagy "Ő" esetében ez rögzült benned. Vagy csak egyszerűen hiszel az emberekben. Ez utóbbival vigyázz mert sokan valójában ilyenek:

[link]

2018. márc. 17. 20:12
 6/11 anonim ***** válasza:

Velem is ez van. Mondjuk kötődni nem tudok mert egy szinten blokkolom magam akaratlanul is. De nagyon hamar szeretek meg embereket és mindennél előbbre helyezem őket.

Szóval én is kíváncsi vagyok, hátha akad itt válasz a kérdésre

2018. márc. 17. 20:56
 7/11 anonim válasza:
Én is elég könnyen beleszeretek bárkibe. Ha valamelyik fiú kedvesebb velem mint a többiek és hozzá még nem néz ki rosszúl elkezd tetszeni.
2018. márc. 18. 07:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Nálam is ez van sajnos .De megtanultam kezeleni ami nagyon nehéz iszonyuan.Még gimiben megtetszett egy fiu osztàlytàrsam de visszautasitott meg kinyilvánitotta az iràntam érzett utàlatát.Azota nem kezdeményezek ha akarnak akkor tudjak hol találnak .Ennyi .
2018. márc. 19. 21:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Plussz amit az előttem szolo leirt vmeik szülőddel rossz a viszonyod nem kaptál elég szeretet de cserébe idegenektől több odafigyelést törődést kapsz aminek meg van a veszélye hogy többet kezdessz érezni .
2018. márc. 19. 21:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül. :)
2018. márc. 21. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!