Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan személy, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan személy, aki nagyon-nagyon hiányzik neked? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
Írhatsz kort és nemet is. :-)
2018. márc. 17. 00:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Gizike! Maga az? Mikor először találkoztunk a nap még egy utolsót kacsintott a felhők közül s a lampionok ringatóztak a kora esti szélben. Mondta is hogy mennyire k.ára idegesíti a zörgésük. Majd rám nézett és elmosolyodott. Először ezt hittem. De csak megkérdezte hogy van-e valami a fogai közt.

Közel hajolt hozzám és beleszagolt a levegőbe. Megkérdezte hogy milyen dezodort használok. Elárultam a márkáját. Erre ön azt válaszolta hogy sürgősen cseréljem le. Felajánlottam egy italmeghívást hogy oldjam a feszült helyzetet. Elfogadta. Zsibbadtra itta magát és be kellett ültetnem egy taxiba. De csak miután kihányta magát mert a taxis addig nem volt hajlandó beengedni az autójába. Érzékeny búcsút vettem öntől és azóta sem láttam. Elveszejtette tán a telefonszámomat hogy itt keres?

2018. márc. 17. 03:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen a volt sportos szeretőm. Ma már egy átlagos nőnek is örülnék olyan szeretet hiányom van. 40f
2018. márc. 17. 06:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Van, igen, de ennek semmi értelme: volt már pár ilyen kérdés, aztán csak a poénkodás, a fölös kommentek mentek./35F/
2018. márc. 17. 07:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen, egy srác, akivel ismerkedtem. Vége lett mielőtt elkezdődhetett volna.. Azért mert nagyon megtetszett a személyisége ritka az ilyen.:(

24/N

2018. márc. 17. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!