Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki?
Figyelt kérdés
Van a munkahelyemen egy helyes pasi. Elég sokszor szemezünk stb. Párszor kérdezgetett én röviden válaszoltam (mivel ő német én meg nem tudok annyira beszélni). De már 2 hónapja átrakták egy másik részre és azóta csak "szemezünk". Még nem kérte el a telefonszámom és még facebookon sem jelölt be.Szerintetek lesz ebből valami? Lépjek én? Vagy hagyjam hátha észeveszi,hogy tetszik nekem?2018. márc. 15. 18:49
1/5 anonim 

válasza:

Így van. Hagyjad, hátha észreveszi hogy tetszik neked.
Idióta buta emberek a nők, komolyan. Rettenetes buták vagytok. Ugyan miből venné észre ha hagyod. Mi az a szemezés? Néztek egymásra mint borjú az új kapura? Hát ebből nekem hol kéne lejöjjön hogy bejövök valakinek? Hányan nézünk össze egy nap...
2/5 anonim 

válasza:

Jelöld be, és írj neki nyugodtan.
De azért tudakold körül, van-e valakije, meg biztosan bejössz neki.
3/5 anonim 

válasza:

#1.. azt a nőgyűlőlö, sekélyes mindened..
4/5 anonim 

válasza:

Nem nőgyűlölő. Csak rettenetes buták vagytok.
5/5 anonim 

válasza:

Telyesen egyetertek az elsovel! Ezt csinaljak a nok , varjak hogy a sult galamb a szajukba repuljon!en is rengeteg szimpatikus lanyal szemezek megse irok ra mindegyikre ! Attol hogy helyes a csavo lehet egy budos paraszt is, de gondolom te mar az ejkuvot kezded szervezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!