Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exe szivecskéket küld neki, az azt jelenti, hogy még van köztük valami?
Figyelt kérdés
Alakulóban van valami egy pasival. Kb 1-2 hónapja szakított az exbarátnőjével, el is cuccolt tőle. Pár hónapot voltak együtt, de már több éve ismerték egymást (a pasi egyik haverjának a csaja volt). De szerintem még beszélnek, a csaj közösségi oldalakon lájkolja a képeit, szivecskéket küld, stb. Most ez mit jelent? Mégis kavarnak még?2018. márc. 11. 00:42
2/6 anonim válasza:
Kérdezd meg a pasid. Vagy tán ő is visszaszívecskézi a csaj képeit? Ha részéről nem repkednek a szívecskék, akkor a csaj szivecskéinek üzenettartalma egyenlő a nullával. Küldjél te is szívecskéket, a pasidnak, a csajnak, meg a pasid haverjának, mint a csaj expasijának, és akkor mindenki hányni fogja a szívecskéket, de senki nem tudja, hogy mi a helyzet. És kivel.
3/6 anonim válasza:
Mintha csak a mi esetünket olvasnám... A számok kivételével ugyanez... Azóta se tudom, hogy van-e köztük valami, de hogy köztünk véget ért minden, még mielőtt elkezdődött volna, az biztos. Nem feltétlenül csak emiatt, de engem zavart, hogy ez van, őt meg zavarta, hogy féltékeny vagyok.
4/6 anonim válasza:
Szerintem az lenne a legjobb és a legegyszerűbb ha rákérdeznél. Mi itt csak találgatni tudunk, hogy mit jelenthet.
5/6 anonim válasza:
Persze, azt jelenti!
Edes Istenem!
6/6 anonim válasza:
Istenem!!!Felnőtt kategória...Ja, mégsem ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!