Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha az exe szivecskéket küld...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az exe szivecskéket küld neki, az azt jelenti, hogy még van köztük valami?

Figyelt kérdés
Alakulóban van valami egy pasival. Kb 1-2 hónapja szakított az exbarátnőjével, el is cuccolt tőle. Pár hónapot voltak együtt, de már több éve ismerték egymást (a pasi egyik haverjának a csaja volt). De szerintem még beszélnek, a csaj közösségi oldalakon lájkolja a képeit, szivecskéket küld, stb. Most ez mit jelent? Mégis kavarnak még?
2018. márc. 11. 00:42
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Vagy a csaj hentes.
2018. márc. 11. 00:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a pasid. Vagy tán ő is visszaszívecskézi a csaj képeit? Ha részéről nem repkednek a szívecskék, akkor a csaj szivecskéinek üzenettartalma egyenlő a nullával. Küldjél te is szívecskéket, a pasidnak, a csajnak, meg a pasid haverjának, mint a csaj expasijának, és akkor mindenki hányni fogja a szívecskéket, de senki nem tudja, hogy mi a helyzet. És kivel.
2018. márc. 11. 00:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Mintha csak a mi esetünket olvasnám... A számok kivételével ugyanez... Azóta se tudom, hogy van-e köztük valami, de hogy köztünk véget ért minden, még mielőtt elkezdődött volna, az biztos. Nem feltétlenül csak emiatt, de engem zavart, hogy ez van, őt meg zavarta, hogy féltékeny vagyok.
2018. márc. 11. 00:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az lenne a legjobb és a legegyszerűbb ha rákérdeznél. Mi itt csak találgatni tudunk, hogy mit jelenthet.
2018. márc. 11. 00:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Persze, azt jelenti!

Edes Istenem!

2018. márc. 11. 01:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Istenem!!!Felnőtt kategória...Ja, mégsem ezek szerint.
2018. márc. 11. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!