Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak! A szõke szõrt elviseliek a nõn vagy legyen csupasz? Melyik testrèszen zavar titeket?
Bajusznál.
Aki kitalálta annak a szőkítését,az még nem csókolózott olyan lánnyal.
"Egy normalis ferfit egyaltalan nem erdekel az ilyesmi, teljesen mindegy, hol van rajtad szor es milyen szinu."
Na persze,mert aztán te mondod meg ki a normális férfi.
Guszta nem?
#12 en soha nem borotvaltam a combomat, nem csoda, hogy a lanynak ilyen. Ha nyar van a combomon is azok a kis pihek kiszokulnek, ugye telen a kutya nem latja mert nem ruhaban, vagy rovidnadragban jarok. Jah és nem ilyen vastag, hosszu szor.
Nyaron lab, honalj rendszeresen leszedem. Telen a honalj mindig, a lab meg ahogy kedvem van, de mint a foton olyan soha nem volt. Meg igen ritka ott is a szor. P..nci is ahogy a kedvem tartja de ilyen 2 hetente. A parom nem szereti, ha csupasz, szoval neki mindegy hogy hol vagyok szoros o soha nem szolbe.
Embere valogatja ki, mit szeret. :)
"Mivel en vagyok a no, igy igen, en allapitom meg, hogy szamomra ki a normalis ferfi ;)"
Akkor légyszi ne kotnyeleskedj már bele egy olyan kérdésbe, ahol a férfiakat kérdezik meg, hol zavarja őket a szőr egy női testen. Ugyanis ezt meg mi állapítjuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!