Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiányos a srác vagy csak nem tudja mit akar? Ti mit tennétek a helyemben?
Van egy srác, akit hónapokkal ezelőtt ismertem meg a munkahelyemen. Nyálasan fog hangzani, de amint megláttam elállt a lélegzetem. Nagyon megtetszett és valamiért úgy éreztem, hogy én is neki. Nézett folyamatosan és mosolygott rám.
Akkoriban még volt barátom, aztán szakítottunk és ez a srác elhívott találkozni, akkor kezdtünk el beszélgetni rendesebben, chateltünk, élőben nem igazán beszélt hozzám, én is rettenetesen izgultam amikor körülöttem volt, pedig amúgy eléggé magabiztos vagyok és mint kiderült ő is.. Más lányokkal.. Több csajjal volt viszonya munkáról is, de inkább csak kalandok, emiatt már volt bennem egy kisebb előítélet, hogy komolytalan. Végül abbahagytuk a beszélgetést mielőtt munkahelyen kívül találkoztunk volna, majd felmondott munkán is. Azt hittem már soha többé nem látom. Nagyon furcsa, de szinte minden nap eszembe jutott, vele álmodtam többször és sokszor volt olyan érzésem, hogy ő is gondol még rám. Egyszer amikor pont róla gondolkodtam láttam, hogy bejelölt Facebookon. Elfogadtam, de továbbra sem beszéltünk, majd egy hónap után újra elkezdett dolgozni, visszajött munkára. Azóta újra beszélünk, de csak munkán és eléggé felszínes dolgokról. Úgy látom, mintha ő is zavarban lenne előttem. Nem vagyok szerelmes belé, hisz még nem is ismerem, de akkor sem tudom felismerni ezt az érzést. Ha más fiúkkal is ismerkedtem, mindig ő járt a fejemben. Aztán ma írt, hogy szeretném e ha elvinne munkára , de nem-et mondtam, mert féltem, hogy nem tudunk majd miről beszélni út közben... Lehet azt hitte kikosaraztam. Amúgy is kissé önbizalomhiányosnak tűnik.
Vajon el kellene mondanom neki őszintén, hogy hogy érzek? Vagy hagyjam hogy ő hozza fel? Attól tartok, hogy tőlem is csak szexet akar, ahogy a többi lánytól.
Nem vagyunk már tinik amúgy akármennyire is gyerekesen hangzik ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!