Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tesztek bele egy párkapcsolatba?
Mi az amit ti beletesztek és a párotok, legyen az bármi amitől ti úgy érzitek, hogyha ezt nem teszitek akkor nem működne a kapcsolatotok. Illetve mit híanyoltok belőle?
Legyen az érzelmi, anyagi, etc... dolog.
konkrét példa: A férfi romantikus fajta, mindig valami romantikus dologgal meglepi a nőt, a nő jó szervező, mindig megszervezi mikor, hova mentek nyaralni hétvégére, etc.
együttélésben: a férfi porszívózik, mert tudja, hogy a párja, nem szereti a hangját vagy valami más ok miatt. a nő főz mert jól főz, és szereti a párját mindig meglepni valami finom vacsorával.
Capisce?
Magamat.
Nincs hiány. Olyankor változtatás van.
Szex. Elsősorban.
Én többször főzök, elpakolok, akár egyedül is, mert tudom, hogy ő soká ér haza, nem lesz rá energiája. Cserébe ő sokszor hoz-visz kocsival, késő este is értem jön. Figyelünk egymásra, meghallgatjuk a napi nyűgjeit, együttérzünk. Ha a másik beteg, ápoljuk. Kis meglepetések, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!