Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Írja, de szóban nem mondja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írja, de szóban nem mondja, hogy szeret! Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel 4 hónapja randizgatunk. Írja, hogy szeret és imád, de amikor együtt vagyunk ő nem mondja ki. Mikor mondom neki, hogy szeretem, csak mosolyog, vagy ritkán mondja, hogy " szerii". Nem érzi így? Egyébként érezteti, hogy odáig van. De jól esne, ha néha mondaná.
2018. febr. 25. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Gátlásos
2018. febr. 25. 18:12
 2/6 anonim ***** válasza:
"vagy ritkán mondja, hogy " szerii"" ???????
2018. febr. 25. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerii? Hány éves?
2018. febr. 25. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy ő hogyan érez irántad, de én is hasonló vagyok nő létemre. Nekem hosszú idő kellett ahhoz, hogy megtanuljam kimondani mikor úgy éreztem, de én inkább a tetteimben nyílvánítom ki, a páromnak más ebben az igénye, ő szereti mindennap legalább 100x hallani. Az ölelgetéssel is ugyanez a helyzet, ő igényli én meg nem, De mivel szeretem és éreztetni akarom vele megtanultam, hogyan kell ezt. Alapjáraton olyan családból származom ahol nem mondtuk mindennap, hogy "szeretlek" nem ölelgettük egymást, nem adtunk puszikat a semmire, csak különleges alkalmakkor. Lehet nála is ilyen a család. De ha esetleg megemlíted neki és ő tényleg szeret akkor tenni fog érte, hogy megadja neked. Ehhez türelem kell mert nem fog egyiknapról a másikra megtörténni, apránként kell haladnia.
2018. febr. 25. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:
4 honapja randiztok? Szex van, gondolom, de kapcsolat nincs. Ennyibol ketsegem sem lenne, hogy mit "szeret" bennem es miert van odaig. Nem sok koze van a szerelemhez, irni meg barmit lehet. O meg jol kirohog, hogy te meg szereted.
2018. febr. 25. 18:24
 6/6 anonim ***** válasza:
A barátom sem mondja, hogy "szeretlek", mi ezt másképp mondjuk, de sosem gondolkoztam azon, hogy ez miért így van.
2018. febr. 25. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!