Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miket tudnánk csinálni kettesb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miket tudnánk csinálni kettesben a barátommal?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy kifogytam a program ötletekből. Szinte állandóan filmezünk és kártyázunk. A filmnézést már unom és nem tudok már mit kitalálni főleg hogy kint meg hideg idő van. Normális program öteletek szeretnék amit kettesben tudnánk csinálni és jól éreznénk magunkat. Nem szeretnék unalmas lenni számára. Bármilyen ötelet jöhet ami nem drága
2018. febr. 21. 12:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Gyúrjatok a CSOK-ra! 😁
2018. febr. 21. 14:54
 12/20 anonim ***** válasza:

Na jó, most komolyan válaszolok.

Írtam a közös főzést (jó időben bográcsozás ha van rá lehetőség, mi pl. nyáron imadunk kint az udvaron lenni, igaz, akkor is szex a folytatás kint is), menjetek el valami fürdőbe, menjetek el színházba, ha van kocsitok, csak úgy találomra elindulni kirándulni stb.Nem tudom mit mondhatnék még, mert igazából olcsó dolgokat nem tudok mondani, már abból kifolyólag sem, mert azért amiket mi csinálunk, ahova mi járunk, az igencsak pénzhez van kötve, (de szinte minden), ráadásul nem a te korosztályod vagyok.

2018. febr. 21. 15:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Azt is megírhatnád, merre laksz, mert pl Budapesten sokkal több lehetőséget fel tudnék sorolni, de ha nem környékbeliek vagytok, akkor tökmindegy.
2018. febr. 21. 15:39
 14/20 anonim ***** válasza:

ha muszáj otthon lennie, akkor vannak társasok is, mi szoktunk társasozni (pl scrabble).

szoktunk számítógépes játékokkal játszani együtt is, pl lol-t.

szoktunk főzni, mindketten nagyon szeretünk enni, és különleges kajákat kipróbálni. én szeretem azt is amikor megterítünk magunknak, és olyan randi hangulata van, csak otthon.

fürdőzni is lehet, mi pl veszünk fürdőbombát, és akkor izgi színes, csillámos. :D

állatokkal játszani, tanítgatni, de ha nektek nincs akkor mindegy.

nincs kedvem többet írni. :D

általában azért inkább a saját dolgainkkal foglalkozunk, hobbival, és kikérjük egymás véleményét. meg pl amikor olvasgatunk, akkor megtárgyaljuk azokat is. szerintem nem kell állandóan csinálni valamit együtt. persze nem tudom mennyi ideje vagytok együtt. amikor friss volt a kapcsolatom, akkor én kb állandóan összebújtam a barátommal, meg simogattuk, csókolgattuk egymást ésatöbbi.

2018. febr. 22. 00:23
 15/20 A kérdező kommentje:
Én Budapesten lakom barátom meg Dabason és kb heti 1szer találkozunk és fél éve vagyunk együtt. inkább ő szokott feljönni hozzám de néha én is lemegyek hozzá
2018. febr. 22. 12:37
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

B+!Ha heti egyszer találkoztok, akkor szerinted mégis mit kéne csinálni??

Na ne már, hogy 23 évesen ennyi eszed ne legyen!Na, mit kellene csinálni?

2018. febr. 22. 14:08
 17/20 Interferencia ***** válasza:
Bocsi, de te ilyen fapina vagy?
2018. febr. 28. 22:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Mi is csak szexelünk meg filmezünk a hideg miatt, meg főzünk...én is mondogattam a barátomnak h ez így nem jó, aztán rájöttem h nekem is csak szexelni van kedvem...
2018. febr. 28. 22:42
 19/20 anonim válasza:
Koncert?
2018. febr. 28. 22:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Menjetek el sétálni.piknikezni.vásårolni.Vagy valahova a városba kirándulni.étterembe.Utazgatni.Vagy valami kreativ dolgot együtt csinálni.mondjuk a lakást diszitgetni ilyesmi..
2018. márc. 1. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!