Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett a vőlegényem legjobb barátja, mit csináljak?
A kèrdèsben a lènyeget leìrtam, 5 ève vagyunk együtt a vőlegènyemmel, eddig minden rendben volt a kapcsolatunkban (bàris èn ìgy èreztem), most meg valamièrt azt èrzem, hogy vonzòdni kezdtem a legjobb baràtjàhoz. Tudom, hogy ez nem helyes, nem ismerek magamra. Egyèrtelmű, hogy nem lehet közöttünk semmi, mèg ha ő is ezt èrzi iràntam (nem tudom ő èrez e valamit) ennèl erkölcsösebb vagyok, ès ő sem kockàztatnà a baràtsàgot.
Fellàngolàs lehet ez? El fog mùlni? Mit csinàljak? :(
Köszi a hasznos vàlaszokat.
Gondolkodom ès kezdek arra jutni, hogy talàn a ùjdonsàg irànti vàgy okozza bennem ezeket a dolgokat. 30 kgt fogytam az elmùlt kèt èvben, ès talàn mèg csak most kezd ùjra visszatèrni az önbizalmam, most kezdem el èlni a nőiessègemet... Emelett a pàrom csalàdja nem nagyon szeret engem, viszont ennek a fiùnak a csalàdjàval nagyon jòba vagyok, imàdok velük együtt lenni. De őket magukèrt szeretem, a legjobb baràttòl függetlenül vagyuk jòba, ezt ki kell, h emeljem. Lehet hogy ez is vonz, hogy amit a pàrom csalàdjàtòl nem kapok meg, azt a legjobb baràt csalàdjàtòl megkapom..?!
Még nem is vagy a felesége és már ilyen érzések, gondolatok kavarodnak benned? Most kéne ( esküvő előtt ) a legboldogabbnak, legszerelmesebbnek lenni...
Biztos vagy abban, hogy a vőlegényed az igazi?
Ha szerelmes vagy észre sem veszel mást.
ha annyira boldog lenne a jelenlegi kapcsolatod, akkor észre wsem veszel mást.
ez pedig azt mutatja, hogí valójában a mélyben nem minden olyan idilli, ahophy próbálod magaddal és velünk elhitetni.
ha TÉNYLEG szerelmes lennél a párodba, nem hiszem, hogy érdeklődnél, felgyilnél más ffira.
Egy szó, mint száz: az a legokosabb, ha nem mégy férjhez a vőlegényedhez.
Nem azért, mert valamit érzel a barátja iránt, hanem mert már nincs meg a szerelem, csak lehet magadnak se mered bevallani. Arról írnál valamit milyen érzés amikor mind a ketten a közeledben vannak egyszerre?
Hosszú az élet, már most fellángolás van más iránt mi lesz 10-15 év múlva?
Csak azért nem kell férjhez menni, mert már 5 éve együtt vagytok.
Azért vannak itt dilis, idilli rózsaszínhabosbabos válaszok is....
Akkor engem itt megköveznek egyenesen egyesek, ha leírom, hogy dettó ugyanilyen helyzetben vagyok ( ár zat is gondoltam, hogy valaki szórakozik :D):, magyarul: 5 éves kapcsolat, vőlegény pipa, barátja megtetszett: pipa... :)
Nagyon sz.r helyzet..
2 dolgot viszont megemlítenék:
1. Én nem vagyok lángolóan szerelmes, talán nem is voltam, csak pillanatkora vagyok szinte képes erre. Ettől szeretem a páromat, és ez nekem többet jelent holmi lángoló szerelemnél. LEhet kövezni, de én pl sosem csaltam meg, csak mert nem lángoltam érte...
Az is nyilvánvaló, hogy ha 5 évig együtt vagyok vaalkivel, annak oak van.
Szóval, önmagában ez nem probléma, ez a fajta szerelem elmúlik mással is.
2. Rengeteget olvastam a témában, mert ugyanebbe csöppentem bele. Fú, nagyon ki voltam, a szakembert már én is fontolgattam/om.
Egyébként az ilyen helyzetekre azt írják, hogy igen,oka van. DE! EZ nem azt jelenti, hogy most egyből szakítanod kell,mert itt a világvége.
Az ilyen 3. felbukkanása mindig jelez valamit, igen. Ilyenkor le kell ülni, és át kell gondolnod, hogy MIÉRT tetszett meg az a másik? Mi tetszik benne? Gyakran ez csak arra mutat rá, hogy bizony, valami perpill nem működik jól, hiányzik a kapcsolatodból, denem engedted eddig felszínre. A 3. jelzése annak,hogy igenis ez fontos, és foglalkozni kell vele..
Szóval ülj le, és gondolkodj el, mi hiányzik. (EZ lehet figyelem, kedvesség, akár szexualitás, intimitás, vagy csak szimpla újdonságra vágyás is).
Ha csak erről van szó, akkor valóban hamar túl leszel a dolgon, ha ezt a kapcsolatodba tudod belevinni.
Aztán az is előfordulhat, hogynagyobb gondokról van szó, majd kiderül.
Egébként sajnálom, tudomm mennyire rossz ez, pont egy ilyen személy hozza elő...Még csak kizárni sem tudod, mert van, hogy éppa párod miatt találkoztok, vagy ő emlegetei fel és juttatja eszedbe. Nagyon idegölő tud ez a helyzet lenni. :/
"Most kéne ( esküvő előtt ) a legboldogabbnak, legszerelmesebbnek lenni... "
Bírom egyébként az efféle cukormázas állítsokat.
Tényleg msot, 5 évvel az összejövésünk után kellene, ha épp most házasodnánk?
Na pont ezért végződik ezeknek a feennagy lángolós szerelmi házasságok 90%-a pár éven belül válással. (És ezt nem én mondom, hanem bárki, hogy sokkal stabilabbak a nem iylen szalamlángra épülő házasságok, amiben van tudatosság és tervezés is. )
Nem szeretem, amikor pár mondat, vagy egy helyzet alapján akarnak páran egy egész kapcsolatot vagy embert megítélni. Miközben lehet neked jobb kapcsolatod an, mint neki. Míg t nem dobbantasz ész nélkül egyből, a másik lehet ugyaniylen eszetlenül ugranak más karjában iylen szituációban.
Ja de perzs elefelejtettem, más egy párkapcsolatban nem vesz észre senki mást, vak lesz, vonzalom sem lesz, meg semmi, haláláig. Sőt, lángoló szerelem is véig megy nonsopt a halálodig.
ÉS ha mégis megtetszik valaki, pánikolj be, hogy veled baj van, vagy a kapcsolatoddal baj van, és szaktís.
Azért vannak különbségek.
Csak enhogy aztán rájöjj, hogy bizony vonzalom lehet ugyanúgy, fellángolás islehet ugyanúgy egy hosszú kapcsoaltban. Mert így működünk.
(ELhiszem, hogy valaki nem, azt is tudom, hogy legtöbbünk találkozik ingerekkel élete során..És ha így van, akkor ennek jobb tudatában lenni és elfogadni, mint hüyleséget csinálni és uyganabba a helyzetbe találni magad mindig, mert majd rájössz, hogy csak ember vagy és ez normális)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!