Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen gonoszak a pasik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen gonoszak a pasik? Valentin nap van úgy örültem h ma jön hozzám a barátom egesznap azt vartam . Aztan írt h "nem tudok menni, bocsi" megkérdeztem miért és nem is válaszolt.

Figyelt kérdés

Azota sirok

Mindent megterveztem h mi lesz, h lesz, vacsit is csinaltam...

Nem szeret mar?

23l

2018. febr. 14. 22:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Véletlenül emeltem ki xd

Fél 11re ideért én először jól leüvöltöttem a fejét h hol volt aztán mondta h fél 10-ig muszaj volt dolgoznia és utana még ment ajit vásárolni nekem. Utana mar én szegyeltem magam

2018. febr. 17. 17:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ajit...pompás! Ezek után szégyelld is magad!
2018. febr. 17. 18:07
 13/17 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kértem.. Mondta h megérti h így reagáltam
2018. febr. 17. 18:13
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
Én az "aji" miatt mondtam,hogy szégyelld magad! Az,hogy a barátoddal hogy alakult a szarentin napod, teljesen hidegen hagy.
2018. febr. 17. 18:23
 15/17 A kérdező kommentje:
Mibajod azzal a szóval? Rövidíteni akartam csak
2018. febr. 17. 18:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Bár megoldódott a dolog, de az ultimátumos dologra, amit írt valaki csak annyit, hogy ha valami rendes indok miatt tennék így férfiként, mint a barátod. Tényleg közbe jött valami munka vagy még fontosabb (rokon rosszul lett vagy rosszabb dolog) és mire hazaérnék a qrva szar napomból ultimátumokat akarna adni, akkor úgy kihajítanám a fha$zba, hogy nyikkanni se tudna (eleve ez valami mocskos nagy bizalmatlanság, hogy alapból nem arra gondolt, hogy valami rendkívüli jött közbe és érdeklődik mi baj történt, hanem ultimátumozgat). Már eleve rohadt irritálóak az ultimátumos dumák, de egy ilyen helyzetbe... na csak mondom, hogy ezzel óvatosan hölgyeim, ha valaki olvassa ezt még.
2018. febr. 17. 19:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Istenem, na én ezért tiltanám be itt a valentin napot. Mindenki csak megőrűl és megy a képmutatás ezerrel. Vegyétek már észre, hogy az az ünnep egy öngyarmatosító trágyalé és az a nap nem a szerelmesekké, hanem a kereskedőké, hogy eladják azt a sok giccses szart.
2018. febr. 18. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!