Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit akar? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy pasi akiért oda meg vissza vagyok, ezt tudja is, az ismertségünk elején úgy éreztem ő is akar tőlem valamit, de most azt mondja hogy ismerkedik mással és inkább arra húz a szíve, de ettől függetlenül érdeklem én is csak most így érzi. Azt mondta, hogy tartsuk a kapcsolatot ugyanúgy egymással, és majd szól ha változik valami. Most csak szórakozik? Játszik velem? Ha nincs ló jó a szamár is? Ti mit tennétek a helyembe? Léci ítjatok nemet/kort! Köszi előre is!
2018. febr. 14. 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Így van, ha ló nincs, jó a szamár. Ergó ha a másiknak nem kell, beéri veled.

Jobbat érdemelsz, felejtsd el.

25N

2018. febr. 14. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Talonban tart sajnos.
2018. febr. 14. 13:38
 3/6 anonim ***** válasza:
24%
Megmondta világosan, ő a ásikhoz vonzódik jobban egyelőre, ennyit jelent. Nem feltétlenül, ha ló nincs, jó a szamár is, hanem nyitva tartja az opiót, hogy lehet, hogy a másik cscaj mégse jön be anyira neki, miután megismerte. Én tartanám a kapcsolatot, de közben ismerkednék másokkal, hátha jön valaki közben, aki jobban tetszik.
2018. febr. 14. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:

De hát megmondta világosan.

Magyarul: ha nem jön össze neki a jobb, akkor mégis megdugna, de semmi komoly.

Még ezután is ennyire kéne? Hány évesek vagytok?

2018. febr. 14. 13:51
 5/6 A kérdező kommentje:
24n,25f
2018. febr. 14. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Talonban tart arra az estre, hogy ha nem lesz ló, akkor majd jó lesz a szamár is.

Helyedben megmondanám neki, hogy te nem tartalék nyuszi vagy és döntsön. Vagy veled vagy vele.

Abszolút megbízhatatlan ember, minden kommunikációt megszakítanék vele.

Mégis mi a phasz az, hogy "arra húz a szíve, de tartsátok a kapcsolatot és majd auól, ha változik valami"????

Legyen már önbecsülésed.

Rá hajt, és ha nem jön össze neki, akkor te még ott leszel neki hiánypótlóbak. Ergo NEM TE kellesz neki, hanem a másik nő, és ha pofára esik, akkor majd jó lennél neki - és ne legyenek illúzióid, mert nem sokáig.

Küld el a pitsába.

Eszem megáll.

30 F

2018. febr. 14. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!