Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért hívogat az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hívogat az exem?

Figyelt kérdés

Múlt hét szerdán szakítottam vele. Tegnap este is felhívott csak azért mert szombat este megkérdeztem üzenetben, hogy "mi van ha van más srác?". Erre tegnap elkezdte kérdezgetni, hogy milyen volt meg, hogy kíváncsi a srácra, mert nála jobbat én úgyse nem találok és, hogy ő is bemutatja az új barátnőjét..erre kifakadtam, hogy jó nagy idióta ha nem veszi észre, hogy őt szeretem majd rátettem a telefont. Próbált vissza hívni, de folyton kinyomtam.

Ez mire jó neki, féltékeny talán? 19L

2018. febr. 13. 13:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy fontos vagy még neki, és nem viseli el, hogy mással alakulnak a dolgok.
2018. febr. 13. 13:31
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
50%
Rossz kategória lesz ez.
2018. febr. 13. 13:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha Te raktad ki a szűrét, akkor miért mondod utána hogy szereted? Megy a játszmázás ezerrel. Majd mindketten felszedtek valami szerencsétlen lúzert akit pótlékként használtok arra, hogy a másikat féltékennyé tegyétek.

Ideje lenne felnőni.....

2018. febr. 13. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Valóban kategóriát tévesztéttel, ajánlom a tini párkapcsolatokat...
2018. febr. 13. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerdán kidobod mint macskát szarni, szomaton célozgatsz rá hogy már mással dugatod magad, aztán amikor beszélni akar veled kinyomod a telefonját. Nekünk pedig azt írod hogy szereted.

Hát jó nagy tapló paraszt vagy.

2018. febr. 13. 14:31
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Neked még nem való Felnőtt párkapcsolat...az előző okfejtését olvasd el légyszi kedves kérdező és gondolkodj.
2018. febr. 13. 14:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Megcsalásra utaló jeleket találtam, aztán ez szerdára bizonyossá vált, összepakoltam a cuccaimat, szakítottam és eljöttem. Szeretem, friss ez a dolog. Mit kellett volna tennem, hallgatni tovább, ahogy arról a lányról beszél, akivel megcsalt?? Ezért se értem, hogy miért nem hagy békén.
2018. febr. 13. 16:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha megcsalt ên nem fogadnâm vissza .Mert megteszi majd mégegyszer most persze visszaakarja könyörögni magàt aztàn kezdi előröl.A màsik meg az hogy sztem csak az egojàt zavarja hogy te neked van vki màs is rajta kívűl .Ha szereted akkor beszêlj vele de én nem fűznék hozzà nagy remênyeket.
2018. febr. 14. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!