Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hívogat az exem?
Múlt hét szerdán szakítottam vele. Tegnap este is felhívott csak azért mert szombat este megkérdeztem üzenetben, hogy "mi van ha van más srác?". Erre tegnap elkezdte kérdezgetni, hogy milyen volt meg, hogy kíváncsi a srácra, mert nála jobbat én úgyse nem találok és, hogy ő is bemutatja az új barátnőjét..erre kifakadtam, hogy jó nagy idióta ha nem veszi észre, hogy őt szeretem majd rátettem a telefont. Próbált vissza hívni, de folyton kinyomtam.
Ez mire jó neki, féltékeny talán? 19L

Hát ha Te raktad ki a szűrét, akkor miért mondod utána hogy szereted? Megy a játszmázás ezerrel. Majd mindketten felszedtek valami szerencsétlen lúzert akit pótlékként használtok arra, hogy a másikat féltékennyé tegyétek.
Ideje lenne felnőni.....

Szerdán kidobod mint macskát szarni, szomaton célozgatsz rá hogy már mással dugatod magad, aztán amikor beszélni akar veled kinyomod a telefonját. Nekünk pedig azt írod hogy szereted.
Hát jó nagy tapló paraszt vagy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!