Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak barátkozni akarna?
Figyelt kérdés
Adott egy férfi, akinek van párkapcsolata jelenleg, mégis beült velem egyik este egy bárba kettesben, ahol több mint két órán át mindenféléről beszélgettünk, többek között a párkapcsolati problémáiról. De más, fizikai közeledés nem történt (maximum annyi, hogy egyszer hozzáért a kezemhez). Magamból kiindulva én nem tennék ilyet, ha lenne párom. Szerintetek csak havernak tekint, amibe belefér ez? Egyébként nem rég ismerjük egymást, 3-4 hónapja.2018. febr. 12. 16:21
1/4 anonim 

válasza:

Jo hogy te olyan pasasal jarkalsz aki kapcsolatban van.
2/4 anonim 

válasza:

Nekem több nő barátom van, mint pasi. Sőt, még haverból is sokkal több a lány. Emellett hamar ismerkedem és viszonylag közvetlen is vagyok. Nem vagyok rest időt szánni másokra ha úgy látom szüksége van rá, jobban érezné, éreznénk magunkat.
A testi érintéses részhez pedig... Rendszeresek az "atyai" érintések részemről. Értem ezalatt az orrot, homlokot, kezet, hátat, derekat. És még puszit is adok.. Magamtól.
3/4 anonim 

válasza:

Ha akarna valamit, tuti,hogy nem a párkapcsolati problémáiról beszélne...
4/4 anonim 

válasza:

@2 Fúú elképzeltem, borzasztó lehetsz! Nekem ez sok(k). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!