Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol lehet még ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet még ismerkedni?

Figyelt kérdés
24 éves fiú vagyok. Volt már nem egy kapcsolatom és sok randim, de úgy érzem nagyon rossz helyen keresem az igazit. Facebookon, tinderen és diszkókban szoktak ismerkedni, ami tudom, hogy nem a legjobb ötlet és ezért is volt sokszor rossz tapasztalatom, de nem tudom hol máshol ismerkedhetnék még. Úgy voltam eddig vele a nagyszámok törvénye alapján majd sikerül de mem jött össze mert mindig ugyanabba a folyóba lépek bele. Hol keressem a lelkitársam?
2018. febr. 11. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Barhol lehet. Szo szerint.
2018. febr. 11. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Személyesen mindenképp.
2018. febr. 11. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Kiszámíthatatlan. Van akinek élőben, míg másnak internetes felületen lesz szerencséje párt találni.

Van akinek sehol sincs. ;(

2018. febr. 11. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, bárhol. Ha nem, akkor kb. sehol.
2018. febr. 12. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!