Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet, hogy teljesen más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy teljesen más típusú pasihoz kezdtem el vonzódni, sőt, szerelmes vagyok belé, mint amilyen az "ideálom"?

Figyelt kérdés
Még tini koromban kialakult bennem egy kép, hogy milyen fiúk, férfiak tetszenek, és milyennel tudnék kapcsolatot elképzelni. Most viszont teljesen más emberbe szerettem bele.
2018. febr. 6. 00:04
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Ilyen ez a szerelem...
2018. febr. 6. 00:19
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Majd meglátod milyen ember valójában utána lehet örülni ha ténylegesen hasonlít arra amit most elképzelsz róla miben meg nem azt el tudod majd fogadni mert nem üti meg azt a mércét az a része.
2018. febr. 6. 00:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert a vonzalom az egy tudat alatti dolog, és hiába gondolja az ember, hogy ilyen-olyan partner lenne az ideális, de a vágy ha egy másmilyenre indul be, akkor ez van.
2018. febr. 6. 01:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Hormonok.

A szerelem meg nem válogat

2018. febr. 6. 05:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Felnőttél.

Már valódi hús-vér emberben fedezed fel az értékeket, nem pedig azt keresed, higy kire tudnád ráhúzni az általad lerajzolt sablont.

Az idealizációval az a baj, hogy soha nem lehet megtalálni és csak becsap. Lesznek akik többé kevésbé beleillenek. Viszont ilyenkor hajlamosak vagyunk a hiányzó tulajdonságokat belelátni, kiegészíteni el, míg meglévő tulajdonságokat észre sem venni. Esetleg az elképzelt ideál össze sem egyeztethető a saját természetünkkel, életünkkel, mert saját magunkról sincs tiszta képünk.

És a rávetített kép és a valóság közti különbség lesz a csalódások forrása.

Ezzel természetesen nem azt mondom, hogy ne legyünk tisztában önmagunkkal és az alapvető elvárásainkkal, hogy milyen emberrel tudnánk összeilleszteni az életünket.

Ezek után valaki vagy vonumzó vagy sem vagy szimpatikus vagy sem vagy beleillik az életünkbe vagy sem.

2018. febr. 6. 07:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Belsőleg nem lehet más szerintem, vagy több "ideálod" is van, csak nem tudtál róla.
2018. febr. 6. 08:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is megalkottam az ideálom külsőre még tinikoromban, és mindig olyat kerestem aki annak megfelelt, sötét haj+sötét szem. (Meg még pár dolog, de ezek a legszembetűnőbbek a példámban) ugyanis az exem és a jelenlegi párom is szőke és kék szemű 😀
2018. febr. 6. 09:19
 8/9 A kérdező kommentje:
És már azt veszem észre, hogy változott az ízlésem is. Annyira nem értem, mert pár évvel ezelőtt rá sem néztem volna hasonló férfiakra, most meg annyira megfogott, hogy alig hiszem el. Persze nemcsak a külső számít, de eddig azt hittem, hogy csak az ideálomhoz tudnék vonzódni.
2018. febr. 6. 13:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Milyen volt és milyen lett az ideálod? Ez változik amúgy ahogy felnő az ember úgy változik az ízlése. Mind akár ételek ruhák terén, úgy a párkapcsolat terén is ugyan úgy.
2018. febr. 6. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!