Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta ezt?!
Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyok együtt egy sráccal , csak hétvégente tudunk találkozni amivel semmi baj nincs, viszont tett egy olyan kijelentést hogy neki is fontos hogy több időt töltsünk együtt de nem akar rám unni, ez az egész onnan jött hogy 3 napig semmit se beszéltünk és rákérdeztem hogy van e valami baj amire azt mondta hogy semmi........teljesen más , előtte mindig minden reggel írt stb...2018. febr. 4. 12:11
1/5 anonim 

válasza:

Ne vedd tul komolyan,nem o lesz a ferjed.
2/5 anonim 

válasza:

inkább annak örülj hogy csak pár hónapot vesztettél..
3/5 A kérdező kommentje:
Csak érdekes hogy ő volt aki azt mondta hogy velem komolyan gondolja, múlt héten meg úgy tett hogy azt érzi én nem szeretem úgy őt mint ő engem.
2018. febr. 4. 19:33
4/5 anonim 

válasza:

jó kifogàs nem akar rád unni ez ugy hangzott mintha azt mondta volna hogy nincs meg a szikra ezért lazábbra veszem a dolgokat nem gondolom komolyan.Profi eléri hogy te hibàztasd magadat az ő érzései végett.
5/5 anonim 

válasza:

Mondani bàrmit lehet de ha nem ugy viselkedik mint egy szerelmes férfi nem ragaszkodik hozzád nem akar sűrűbbem találkozni és ha ott a lehetőség hogy több időt is együtt töltsetek akkor mindíg talàl vmi kifogást .Tojd le .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!