Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tul ragaszkodó?

Figyelt kérdés
Lassan 5. Éve hogy együtt vagyunk a párommal. Az a baj hogy szerintem túl ragaszkodó vagyok, úgy érzem tőle függöm amit utalok. Gyakran vannak nezeteltereseink és egyszerűen nem tudok rá haragudni sokáig, pedig megvan rá az okom. És ettől nem vesz komolyan, azt hiszi nem is haragszom rá vagy az hogy meg bántott, nem zavar. Pedig de! Amikor el határozom h pld ma nem keresem, keressen ő, egyszerűen nem bírom. Muszály fel hívnom, írnom neki...úgy érzem csak én vagyok nyitott. Alig várom hogy meg érkezzen és el tudjak neki minden infót mondani. Hogy meg öleljem vegre, de amikor oda ér akkor csak egy puszi és ennyi. (Részéről) Mondja nagy lazasággal h mi volt ma... és Enyi. Le ül és várja hogy adjak neki vacsit. Eros pillanataimba vagy szimplán amikor nincs kedvem hozza vagy tenyleg fel csesz es tudja h ő a hibás akkor bocsánatot ker és picit jobban oda figyel rám. Olyankor van az hogy egy csokor virág,..de most komolyan alandoan “durcalnom” és hűvösnek kellene lennem hogy oda figyeljen? Talán túl sokat várok el. De én úgy látom hogy ez a túlzott tapadasom nem tesz jót, ezért kérlek adjatok tanácsot mit tegyek hogy tudnám “vissza fogni magam”.

2018. febr. 1. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem illetek össze.Ha szereted akkor elfogadod olyannak amilyen és nem űzöd ezt a besértődős,hisztis-zsarolásos játékot.

Ha tudtad,hogy más az érzelmi igényed mint amit ő adni képes akkor nyilván nem kellett volna komolyabban belebonyolódni.

Mostanra meg már felütötte a fejét a ragaszkodás a "mérgező" mindennapokhoz a "szerelem" címén.Gratulálok.

2018. febr. 1. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát szeretitek egymást kölcsönösen, vagy nem?

El tudjátok együtt képzelni a jövőt?

2018. febr. 1. 23:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem illetek össze. Kétlem, hogy egy beszélgetéssel meg lehetne oldani.

Hogy képzeled el a következő 5 évet??

2018. febr. 1. 23:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem senki sem tudja megmondani rögtön hogy nem illik össze valakivel. Tudjuk nagyon jól hogy eleinte mindenki vissza fogja magàt, idővel alakul csak ki, hogx végül is Mien ember. Velünk sem volt probléma sokáig,... most kezdődött.
2018. febr. 2. 18:29
 5/6 anonim ***** válasza:

"Gyakran vannak nezeteltereseink"

vmeik előző vagyok,énszerintem társfüggő vagy, vagy mi. Nem annyira működik jól a kapcsolat, és ezt te is látod, de nem tudod elengedni. Nem is feltétlenül szeretet az, amit iránta érzel, lehet, hogy tényleg csak ragaszkodás, függőség. Ja meg esetleg lehet, hogy szeretetfüggő vagy, és te nem szereted saját magadat, és akkor kívülről szeretnéd megkapni, begyűjteni a neked szükséges mennyiséget. Meg amúgy lehet, hogy nem is pont ő kell neked csak egy társ, valaki , akit ölelhetsz, mert úgy látom, hogy amúgy szeretni is nagyon szeretsz, odavagy érte, hogyha valaki nem bunkó, és engedi, hogy szeresd őt; de pl nem tom, talán a párod nem annyira akarja, hogy szeresd, de mondjuk megijed, amikor úgy érzi hogy baj van, hog elveszíthet. Lehet amúgy, hogy un téged. Énszerintem se illetek annyira össze. Te nem tudod úgy kibeszélgetni magad, ahogyan talán igényelnéd, adódnak sokszor nézeteltérések is, szerintem ez egy nem annyira jó, nem annyira fényes kapcsolat, amit kár volna elengedni. Mondjuk nemtom, ha ez nektek jó így; meg félsz, hogy nem lenne kit szeretned; mert addig , amíg keresel másvalakit, egyedül maradnál... De mondjuk okés, maradhattok együtt, amíg ez mindkettőtöknek elfogadható; csak énszerintem maradj nyitott, és ha jön másvalaki, hagyd magadat elcsábulni, szóval ne kösd le magad a mostani párod mellett feltétlenül. Durva picit, de hát én nem látom olyan jónak meg felrúghatatlannak ezt a kapcsolatot. Meg amúgy talán nem is tesztek bele mind a ketten ugyanannyit; pedig ez két emberről szól. Meg amúgy ha sokat vitáztok, akkor talán nem annyira megfelelő, nem annyira ideális ez a dolog; én így nem tudnék valakivel együtt megmaradni. Nekem kell a nyugalom, kell , hog

2018. febr. 2. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:
y nyugodt legyek, hogy a párom mellett is meg tudjam ezt élni, el tudjam engedni magam, ki tudjak kapcsolódni.
2018. febr. 2. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!