Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretne tőlem? Mit vár? Mit tegyek?
Van egy fiú/férfi aki nagyon tetszik, talán kezdtem szerelmes is lenni belé. Látásból névről már régebben ismertem, de kb 3-4 hónapja rám írt, hogy szeretne megismerni, én is szerettem volna őt, ezért belementem, írogattunk, ismerkedtünk, sok mindenben hasonlítottunk. Ezekután találkoztunk többször, nagyon tetszett nekem és elmondása szerint én is neki. Aztán találkozgattunk nála vagy nálam, ilyenkor csináltam neki vacsit, beszélgettünk, filmeztünk. A testiséggel kapcsolatban voltak problémáink, az elején ő volt a kezdeményező, (az első csóknál is,) és ez nagyon imponált, és nagyon élveztem amit csináltunk, én egy félénk lány vagyok aki elég tapasztalatlan, ezért ez első illetve második lehetséges alkalommal visszakoztam, de volt csók, simi meg ilyenek,de szex nem. Ezeknél az alkalmaknál ő biztos "fel volt húzva", és biztos rossz is volt neki, (nem akartam megbántani ezzel) de ő mindig rögtön haza ment. Nagyon fontos lett nekem ez a fiú, ezért próbáltan én kezdeményezni,de ekkor már ő volt aki nem igazán akarta, ezért meghiúsultak a dolgok. Nem tudtam vele megbeszélni ezt, mert ahányszor kérdeztem mindig az volt a válasza hogy ő nem tudja megfogalmazni mit is érez. Ezek után kicsit hanyagoltuk egymást és pár nap mulva azt mondta hogy másra vágyik, de azért folyamatosan érdeklődünk a másik felől, igaz hogy csak írásban. Nekem ez nagyon rosszul eset,de elmondtam neki az érzéseimet, de ő erre az volt a válasza hogy tennem kell azért amit szeretnék, azóta én mindig próbálkozok nála, de ő semmit nem tesz. Én nem értem!! ?? Szerintetek akar még tőlem valamit? Miért biztat? Ismeri az érzéseimet, akkor mit vár még tőlem? Ez azért alakult így mert nem feküdtem le vele egyből? Hogyan értessem meg vele hogy őt akarom? Sajnos tudom hogy hagynom kellene a dolgot, de nem megy.
20L,27F
Ne próbáld kitalálni, hogy mire gondol, mit érez. Ez sem az ismerkedéskor, sem a kapcsolatban nem működik. Ne fogadd el, hogy "nem tudja megfogalmazni". Miért nem tudja? Ha nem érti saját magát, akkor dolgozzon rajta, vagy dolgozzatok rajta együtt. Ha nem megy a kommunikáció, beszéljetek a kommunikációról, hogy működjön. Azzal, hogy bezárkózik, kizárja bármilyen változtatásnak a lehetőségét, rögzíti a jelenlegi helyzetet, a jelenlegi helyzet eredménye pedig nem lehet pozitív.
Sose fogadd el, hogy valaki nem >törekszik< önmaga, a párja és a párkapcsolata megértésére, kifejezésére, fejlesztésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!