Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nektek hogy esne, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek hogy esne, ha kapnátok egy "titkos" személytől levelet?

Figyelt kérdés
Milyen érzés lenne, ha egyszer csak, akár Facebookon vagy email-ben kapnátok egy olyan levelet, amiben arról írna nektek az illető, hogy mennyire odáig van értetek? Jó érzés az ilyen? Jó érzés azt tudni, hogy van titkos hódolótok? Persze mindezt titkos úgy írná, hogy nem fedné fel magát az illető, mert bátortalan vagy fél a csalódástól. Jó érzés az ilyen? Lehet ezzel az egésszel bármit is kezdeni? Volt valakinek ilyenben része? Hogyan reagált rá?
2018. jan. 27. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Nem volt még ilyenben részem. Olyan volt,hogy ismertem az illetőt, de nem gondoltam volna,hogy titkos hódolóm.

Ha bármit is érez irántam vagy névvel vállalja felém, vagy felejtse el. Mit kezdjek egy ennyire titkos információval, ami esetleg egy olyan személytől is származhat aki jót röhög azon,hogy átvágja a fejem.

2018. jan. 27. 15:03
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Én nem szeretem az ilyesmit.
2018. jan. 27. 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Azt hinném, valami perverz zaklató.
2018. jan. 27. 15:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez így nem jó.

Egy virággal többre mész

Lehetőleg névvel. vagy ha már ismeritek egymást akkor magadra utaló leírással.

2018. jan. 27. 15:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem tetszene, amúgy is szeretem a titokzatosságot. Szeretem ha valaki az, és nem mondja ki konkrétan a dolgokat, hiszen nem minden fekete és fehér...

Kíváncsivá tenne és feldobná a szürke hétköznapjaim. Gondolkodnék rajta vajon ismerhetem-e vagy csak látásból ismerhet engem?

Persze akkor örülnék a legjobban, ha jóindulatú lenne a levél és egy idő után kiderülne ki volt az a személy. Lehet jó dolog is kisülhet beleőle. Pl. én is megszeretem őt, ha eddig nem szerettem:)

2018. jan. 27. 16:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Ja, facebook-on írj neki mert emailben pl. gmail-ben az ip cím megnézhető és az alapján az internet szolgáltatód kideríthető és a város. Nézd meg:

[link]

Nyilvános wifiről irsz akkor talán nem. A lejobb a facebook sztem ott nem lehet ezt kideríteni.

2018. jan. 27. 16:16
 7/8 anonim ***** válasza:
2018. jan. 27. 16:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem örülnék neki, ijesztő lenne. Ki tudja ki írt, és milyen hátsó szándékai vannak.
2018. jan. 28. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!