Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan pasitok, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan pasitok, aki az elején szerencsétlenkedett, bátorítani kellett?

Figyelt kérdés
2018. jan. 26. 12:15
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Nem, nekem kell a határozottság egy pasiban, hogy vonzódni tudjak hozzá.
2018. jan. 26. 12:24
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
Nekem is
2018. jan. 26. 12:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Volt.
2018. jan. 26. 12:53
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Igen, es soha tobbet nem akarok olyat. Egy normalis pasi nem egy szerencsetlen bena.
2018. jan. 26. 13:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Ilyen férfi vagyok és remélem, hogy a kiszemelt kolléganő bátorítani fog :(
2018. jan. 26. 13:28
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
A páromon láttam, hogy első randin nagyon izgult, de jól esett, hogy ennyire igyekszik. A szexben igazából mindketten tapasztalatlanok voltunk, ő szűz, én pedig egyszer szexeltem előtte, úgyhogy együtt bénáztunk :D De lassan belejöttünk, mindenfélét kipróbáltunk, megtapasztaltuk mi a jó a másiknak. Azóta is együtt vagyunk.
2018. jan. 26. 13:36
 7/10 anonim ***** válasza:
20%
Érdekes, pár "nő" mintha nem venné észre a szexizmust, amikor ő gyakorolja...
2018. jan. 26. 14:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Volt ilyen.
2018. jan. 26. 14:31
 9/10 anonim ***** válasza:
65%
6.vagyok,kíváncsi lennék, miért lettem ennyire leszavazva. Ha az ellenkezőjét írtam volna, akkor is leszavaztatok volna. Ja értem. Ezen az oldalon írhatsz bármit, ha nő vagy, le leszel szavazva.
2018. jan. 26. 14:34
 10/10 anonim ***** válasza:
94%

Párom, elég tapasztalatlan volt. Nem volt kifejezetten balfék vagy ilyesmi, csak kicsit néha bugyuta meg nem nagyon kapcsolt jóformán semmi "olyan szituációban", hogy most megcsókolhatna, hozzám érhetne, stb. Pl hazakísért, sötétben, kapuban álltunk egymással szemben, néztem rá csábosan, igazgatva a hajam, meg harapdáltam a szám, ő meg állt pár másodpercig várakozva, boldog mosollyal, hogy jól érezte magát, talizzunk még, aztán adott két puszit és sarkon fordult és lelépett. XD Én meg álltam, hogy most mi a fa...? Mindezt már a sokadik randin. Később mondta, hogy ő azt hitte nem akarom megcsókolni még(??).

Láttam rajta, hogy nagyon igyekszik, úgyhogy nem adtam fel, szerencsére nagyon sokat fejlődött.

2018. jan. 26. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!