Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől alakulhat ki túlzott vágy?

Nem egészen értem a kérdést.
Idősebb alatt öreget értesz, vagy hozzád képest pár évvel, vagy 10-20 évvel idősebbeket?

amit a második írt, talán köze lehet hozzá, de bevallom, nekem fogalmam sincs, hogy mi okozhatja
nekem ilyenem gimiben volt, amikor bejött a töri tanárom meg jó pár 40-es sztárpasi
nekem az inkább közel állt az apa komplexushoz
milyen a viszonyod apuddal?
amúgy meg ha ilyen erőteljes, akkor ismerkedj meg egy idősebb pasival, akivel kiélheted a vágyaidat :)

Sok esetben a rosszul értelmezett szükségletek állnak a dolog mögött és az, hogy az illető magának sem tudja megfogalmazni, mit miért akar. Ez olyan, mint mikor valakinek egy drága kocsi az álma. Valójában meg általában egyáltalán nem az, hanem a presztízs vagy az elismerés, amit általa akar szerezni és amit másképp is megkaphatna, ebben az esetben pedig egyáltalán nem vágyna az adott tárgyra. Itt is tárgyról van szó, még ha személyről is beszélünk, ami a vágy tárgya. A vágy indítékát kell megtalálni, azt a valamit, azt az érzést, ami lenne vagy nem lenne, ha az illető az adott helyzetben lenne vagy az adott tárgyat birtokolná.
Szerintem azon gondolkozz el, hogy mi lenne, ha egy ilyen helyzetben lennél, mit éreznél, mitől lenne az jó neked egész konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!