Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitől alakulhat ki túlzott vágy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől alakulhat ki túlzott vágy?

Figyelt kérdés
Nem feltétlen csak ténylegesen hogy történjen valami, egyszerűen egy ölelés, egy érintés,simogatás, vagy csupán beszélgetés, közös programok, de ezekre ellenállhatatlan vágy idősebb férfiakkal. Az ilyen vágyak gondolata a munkára koncentrálást is nehezíti, másnak hasonló gond, és hogyan lehetne visszafogni a túlfűtöttséget, vagy mi ez?
2018. jan. 19. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem a kérdést.

Idősebb alatt öreget értesz, vagy hozzád képest pár évvel, vagy 10-20 évvel idősebbeket?

2018. jan. 19. 23:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szeretethiány is okozhatja, vagy pedig a biztonságérzetet akarod elérni, amit egy "erős" idősebb férfi nyújthat.
2018. jan. 19. 23:52
 3/6 A kérdező kommentje:
10 inkább 15-20 évvel idősebbeket
2018. jan. 19. 23:52
 4/6 anonim ***** válasza:

amit a második írt, talán köze lehet hozzá, de bevallom, nekem fogalmam sincs, hogy mi okozhatja

nekem ilyenem gimiben volt, amikor bejött a töri tanárom meg jó pár 40-es sztárpasi

nekem az inkább közel állt az apa komplexushoz

milyen a viszonyod apuddal?

amúgy meg ha ilyen erőteljes, akkor ismerkedj meg egy idősebb pasival, akivel kiélheted a vágyaidat :)

2018. jan. 20. 00:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Sok esetben a rosszul értelmezett szükségletek állnak a dolog mögött és az, hogy az illető magának sem tudja megfogalmazni, mit miért akar. Ez olyan, mint mikor valakinek egy drága kocsi az álma. Valójában meg általában egyáltalán nem az, hanem a presztízs vagy az elismerés, amit általa akar szerezni és amit másképp is megkaphatna, ebben az esetben pedig egyáltalán nem vágyna az adott tárgyra. Itt is tárgyról van szó, még ha személyről is beszélünk, ami a vágy tárgya. A vágy indítékát kell megtalálni, azt a valamit, azt az érzést, ami lenne vagy nem lenne, ha az illető az adott helyzetben lenne vagy az adott tárgyat birtokolná.

Szerintem azon gondolkozz el, hogy mi lenne, ha egy ilyen helyzetben lennél, mit éreznél, mitől lenne az jó neked egész konkrétan.

2018. jan. 20. 09:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem birtokolni akarok senkit, de abban lehet valami, hogy talán önbizalomhoz hozzájárulna ilyen férfiakkal lenni, de nem a pénz vagy kocsi, ilyesmi miatt,hanem önmagukért, mert van bennük valami izgalmas. Szüleim elváltak ,anyummal nőttem fel, és már akkor 11 évesen is a harmincasok tetszettek, úgyhogy ebben is lehet valami. Köszi a válaszokat!
2018. jan. 20. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!