Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek ennyire mélyen belém a férfiak?
Tök fura vagyok. Máshogy gondolkodom, mint az emberek javarésze, és nem mondanám, hogy előnyösebben. Elvont vagyok, antiszociális, és depresszív. Megvan mindenről a véleményem, ami sokszor nem pozitív, ja igen elég pesszimista is vagyok.
Különösen szépnek sem mondanám magam, nincs átlagos fejem és nem sminkelem magam. A hajam is vékonyszálú. A divatot nem követem, megvan a saját stílusom.
Későn lett első barátom is akivel 2 évet voltam együtt, de olyan szinten belémszeretett, hogy nem tud létezni vagy boldog lenni nélkülem. Több, mint fél éve szakítottam vele, azóta se tud elfelejteni, zaklat.
A 2. barátom is csak szenved nélkülem, borzalmasan ragaszkodik, ezerszer kell meghallgatnom, hogy mennyire szeret (egy idő után nagyon unalmas és el is veszti különleges jelentését) és hogy milyen bombanő vagyok.
Én nem értem őket. Nincs bennem semmi amit ennyire imádni már-már isteníteni lehetne.
Szerintetek ez mitől van hogy csak ilyen pasikat fogok ki? Pedig elsőre olyan normálisnak tűnnek... Vagy nekem nincs fogalmam az igazi szeretetről és túl rideg vagyok a kapcsolataimban? És igazából ez lenne a normális párkapcsolat?
A kérdést nem dicsekvésnek szánom.
A két fasziról írj valamit. Egyébként sanszosan az van, amit az első ír. Olyan srácok, akiknek nem sok babér terem, ezért ha végre találnak valakit, akkor BUMM örök szerelem.
Azt hiszik, hogy ezzel a fajta viselkedéssel tartják meg a legjobban a nőt, közben...
Persze lehet, hogy gyémánt vagy az üvegek között, csak nem tudsz róla.
"megvan mindenről a véleményem", "nem sminkelem magam", "megvan a saját stílusom". Szóval ez a 3 dolog már önmagában kib***ott különlegessé tud valakit tenni.
Főleg, hogy van véleményed. :)
Az első irreálisan magas számot mondott az eddigi barátnőire, és pár héttel később amikor visszakérdeztem, hogy mennyi is volt, nem tudta megmondani, valószínűleg hazudott, hogy jobb színben tűnjön fel. Még az is lehet, hogy én voltam neki az egyetlen, nem ez volt az első eset, hogy manipuláción kaptam. Örülök, hogy szakítottam vele, gyűlölöm, ha hülyének néznek.
A második legalább férfiasan elismerte, hogy előttem egyszer volt szerelmes, az is csak 1-2 hétig tartott, a nő csak kihasználta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!